Vibrace volantu za jízdy octavia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vibrace volantu za jízdy octavia I
Zdravím mam octavii I r.v2001 1.9tdi 81kw za jízdy zhruba tak od 60km/h pocituji jemne vibrace do volantu, vibrace se projevují jak v tahu tak i při vyřazení nebo i při jízdě bez plynu. na aute již vyměno uložení silentbloku předních ramen, uložení stabilizátoru, levá komplet nová poloosa, kotouče i destičky, levé ložisko kola, kola již vyvvážená a odskoušená i jiná sada kol, vibrace neodstraněny prosím o rady.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
já to měl taky nedávno vyvažovačka pětkrát po sobě OO
vzhledově nic neházelo ani osmice ni šiška, schodil jsem gumu jestli tam není bordel kapalina nebo prach z defektu, nic, tořili jsme i na autě a nic, kolo jsem vytočil na 16O podložené nic,
napsal jsem na popisovačkou kurva, od šedesátky kmitala volantem nad sto to už bylo v pohodě
obul jsem druhí gumy a OK
vzhledově nic neházelo ani osmice ni šiška, schodil jsem gumu jestli tam není bordel kapalina nebo prach z defektu, nic, tořili jsme i na autě a nic, kolo jsem vytočil na 16O podložené nic,
napsal jsem na popisovačkou kurva, od šedesátky kmitala volantem nad sto to už bylo v pohodě
obul jsem druhí gumy a OK

-
- Aktivista
nedávno jsem to měl na mazdě 5,
s celou svou měřící vědou jsem byl v prdeli, dělalo to na zimních i pak na letních, vyčepováno, teploměr úchylkoměr, skalibrovaná vyvažovačka,
pořád lehký kmit ve volantu,
majitel pak přišel a říkal že byl v druhém servisu a zadní kola že tam chyběly mraky závaží, že to bylo zadkem, a je to OK,
moc tomu nevěřím ale tak to je
s celou svou měřící vědou jsem byl v prdeli, dělalo to na zimních i pak na letních, vyčepováno, teploměr úchylkoměr, skalibrovaná vyvažovačka,
pořád lehký kmit ve volantu,
majitel pak přišel a říkal že byl v druhém servisu a zadní kola že tam chyběly mraky závaží, že to bylo zadkem, a je to OK,
moc tomu nevěřím ale tak to je

-
- Aktivista
-
- Aktivista
náboje známtak volné že když fouká tak auto bloudí po silnici a nic netřepeani nevymílají důlky v kotoučích jak to píšou značkové firmy na brzdymarkony píše:náboje v ložiskách volnébblend píše:geometrie udělaná, spojovačky ok i celá přední náprava, gumy vyzkoušené jiné- komplety kol zimní nové pneu