PEUGEOT 407 100KW 2004 DIESEL

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
aaaaaa
Nováček
Odpovědi: 0

PEUGEOT 407 100KW 2004 DIESEL

Příspěvek od aaaaaa »

Pri cúvaní 2 krát zdochol motor.
Pri voľnobehu a zapnutej dvojzonovej klimatizácii zdochol motor.
Klimatizácia svojvoľne prepla fúkanie z predu na okná.
Počas jazdy asi 4 krát, pri akcelerácií nereagovanie plynu , voľnobežne otáčky ostali, žiadny ťah, mal som pocit, ak som skúšal preraďovať v ten moment z vyšieho stupňa na nižší ako by som chcel naštartovať pri rozťahovaní vozidla vždy motor dusilo,aj pri opätovnom pridávaní plynu stále nič, musel som motor vypnúť a opäť naštartovať,potom všetko v pohode, raz som to rozchodil počas jazdy.
Zasvietenie kontrolky ABS potom ESP, po vypnutí motora a znovu naštartovania všetko v pohode ABS som vyskúšal hneď po vyhlásenej chybe, fungovalo.
Pri nastavovaní klímy - ovládanie súčasne obidvoch strán jedným tlačidlom, sa mi resetlo vynulovalo.
Niekedy aj nastavenie rádia konkrétne automatické zvyšovanie hlasitosti pri zvýšenej rýchlosti a opačne.
Diagnostika nič nevyhodila v Peugeote.
Čo sa týka motora ťah má všetko v pohode akurát ráno trochu voľnobeh nieje celkom bezchybný ,ale beriem že je to vekom auta či??

Otázky: 1. Nieje to riadica jednotka ,keď tak blbne všetko a chybu cez diagnostiku nehlásilo?
2. Raz chybu nahlási raz nie
3. Dá sa zistiť či je riadica jednotka pokazená, či je tam len nejaký prúd pokazený nejaké prepätie alebo čo?

Len Vás prosím, odpovedajte mi s rezervou ide mi len o to či náhodou z Vás nemal také chyby auta, peugeota 407
a vedel by mi priblížiť chybu, poprípade chyby, viem že tam môže byť tisíc chýb.

Vďaka
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“