Peugeot 406 1.9td - nové turbo nebo repas
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Peugeot 406 1.9td - nové turbo nebo repas
Zdravím, chci se zeptat někoho kdo má větší zkušenosti s turbama. Potřebuju nové turbo/repas na Peugeot 406 1.9td DHX, jde o to, jestli nechat udělat repas někoho v čecháh, nebo raději koupit nové turbo např na Ebayi (jsou tam velice dobré ceny), či koupit třeba jen nový střed (CHRA) a přehodit si to sám do původního obalu? Ne že bych se toho bál, ale vím že se musí turbo taky pak nechat převážit. Případně nějaké doporučení na někoho kdo to dělá? samozřejmě jde o cenu, přece jenom už to neni nejnovější auto, a nasypal sem do něj že škoda mluvit...
BMW e46 320D touring 110/125kw
No právě, kde jaká čína a bůh ví z jakýho materiálu to je... za pět? to by mě zajmalo kde, teď sem volal do strakonic který mi každej doporučuje a 8 000 pokud si neškrtlo a minimálně 10 000 pokud si škrtlo. ne že by to nebyla normální cena, ale věřim že se to dá udělat i levněji. ňějakej kontakt by nebyl?
BMW e46 320D touring 110/125kw
Já osobně bych zkusil origo starší, těchle aut už mnoho nejezdí a mnoho dobrých motorů s dobrým origo turbem leží po vrakovištích a garážích..Cena staršího turba může být i 1500kč, což když uvnitř nebude pod olejem a nebude mít vůli za riziko stojí...Jinak Strakonice mají dobrou pověst, nedávno jsem jedno montoval a cena byla skoro tolik, jak píšeš.
nepropadat panice...