Dobrý den, prodám Seat Ibiza 2002 najeto 240 xxx, odbržděno na 154 kW a 470 Nm. Vozidlo kompletně upraveno za více než 200 000 Kč. Běžný servis do toho nepočítám. Motor přes 80 000 Kč, turbo garett s potencionálem 250 HP, spojka HDS, vstřikovače ARL ( kvůli zachování nízké spotřeby) velký IC, nerez vedení, celoprůchozí výfuk s koncovým rezonátorem ( výborný zvuk, a nepíská turbo při volnoběhu ). Sportovní podvozek Cupra speciálně pro tento vůz, výborné jízdní vlastnosti, přední brzdy Superb aby se ten výkon i ubrzdil, sportovní sedačky Recaro + 4body, xenonové světlomety originální v hodnotě 23 000, oba nárazníky cupra, rádio Alpine v hodnotě 8 000, budíky s teplotou oleje a napětím baterie, vystřelovací originální klíček Seat ( Ibizy je nemají ), odpuzovač zvěře, žralok místo antény, střecha a přední kapota carbonová folie. Vozidlo by si zasloužilo nový kabát, proto je cena tak nízko. Ale já řešil provozní a jízdní věci, ne vzhled, už takhle mi to závistivcí oběhli klíčem. CENA 100 000 na 16" discích z Fabie RS se středy Seat. Dohoda o 17" OZ kovaných discích se zánovním pneu možná. Neprodával bych ale situace po mě žádá 4x4, raději jsem tam ani s Ibi nezkoušel jet, a musím parkovat jinde. Příjemný zbytek dne.