jake kotouce a desky na 323 Cupra leon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jake kotouce a desky na 323 Cupra leon
Nemate nekdo otestovane jake dat brzdy kotouce a desky na brzdy z leona cupra 323 5x100.Co dobre funguji
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: jake kotouce a desky na 323 Cupra leon
závodit nebo jezdit do prácecorro píše:Nemate nekdo otestovane jake dat brzdy kotouce a desky na brzdy z leona cupra 323 5x100.Co dobre funguji
-
slovacek.milos
- Aktivista
Miloši právě jsi mi asi vytrhl trn z paty.
Mám kotouče Brembo a desky textar. První cca rok byly naprosto v pohodě, potom začali pískat při lehkým brždění a nyní se začali třást když začnu brzdit prudčeji ve vyšších rychlostech.
Byly zajety jak se maj, jsou krásně hladký nikde žádný rýhy a desky brzdí rovnoměrně celou plochou, přesto to prostě zlobí. Celý jsem to rozdělal, vše vyčistil, začistil dosedací plochy, propiloval vodící drážky destiček, máznul vazelinou na brzdy od ATE, vyměnil vodící pouzdra a stejně to nepomohlo a při prudčím brždění se to prostě celý roztřepe.
Přední kotuče vím že byly Made in Poland a zadní byly Made in Italy.
Přední byly stříkaný stříbrnou (asi zinkovou barvou) a zadní byly nalakovaný jakousi černou metalízou.
Už nevím co vyměnit, aby se mi auto netřáslo, protože rád jezdím rychleji a potřebuji i bezpečně zastavit a už mám na přední nápravě vyměněný snad vše, ale pokud stačí vyměnit jen kotouče tak to co nejdřív udělám a asi půjdu rovnou do Brembo Max, než riskovat že dostanu zase poláky.
Dost mě to překvapilo zvlášť po takové době, protože jsem byl přesvědčený že 312 mm brzdy na tohle netrpí.
Mám kotouče Brembo a desky textar. První cca rok byly naprosto v pohodě, potom začali pískat při lehkým brždění a nyní se začali třást když začnu brzdit prudčeji ve vyšších rychlostech.
Byly zajety jak se maj, jsou krásně hladký nikde žádný rýhy a desky brzdí rovnoměrně celou plochou, přesto to prostě zlobí. Celý jsem to rozdělal, vše vyčistil, začistil dosedací plochy, propiloval vodící drážky destiček, máznul vazelinou na brzdy od ATE, vyměnil vodící pouzdra a stejně to nepomohlo a při prudčím brždění se to prostě celý roztřepe.
Přední kotuče vím že byly Made in Poland a zadní byly Made in Italy.
Přední byly stříkaný stříbrnou (asi zinkovou barvou) a zadní byly nalakovaný jakousi černou metalízou.
Už nevím co vyměnit, aby se mi auto netřáslo, protože rád jezdím rychleji a potřebuji i bezpečně zastavit a už mám na přední nápravě vyměněný snad vše, ale pokud stačí vyměnit jen kotouče tak to co nejdřív udělám a asi půjdu rovnou do Brembo Max, než riskovat že dostanu zase poláky.
Dost mě to překvapilo zvlášť po takové době, protože jsem byl přesvědčený že 312 mm brzdy na tohle netrpí.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="favo"]
Už nevím co vyměnit, aby se mi auto netřáslo,
pokud ti nehážou studené kotouče, máš potřebnou tlouštku tak vyměnit desky,
netřepou desky origo, ale pozor i autorizáky nakupují šmejdy které jsou zabaleny jako origo výrobek, pak remsa, nové starline ale je potřeba je lupou prohlédnout pokud uvidíš kov vratit, pak icer ae taky prohlídnout jestli tam není kov nebo mosaz,,
prostě jen čistý lisovaný rákosí
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7212,d.ZGU
Už nevím co vyměnit, aby se mi auto netřáslo,
pokud ti nehážou studené kotouče, máš potřebnou tlouštku tak vyměnit desky,
netřepou desky origo, ale pozor i autorizáky nakupují šmejdy které jsou zabaleny jako origo výrobek, pak remsa, nové starline ale je potřeba je lupou prohlédnout pokud uvidíš kov vratit, pak icer ae taky prohlídnout jestli tam není kov nebo mosaz,,
prostě jen čistý lisovaný rákosí
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7212,d.ZGU
A propo, když už jsem to nakousnul, netuší někdo proč mají desky to vykrojení na dosedací ploše pro pístek ?
Příjde mi to upřimě proti prdeli.
http://img8.rajce.idnes.cz/d0802/5/5165 ... .jpg?ver=2
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
slovacek.milos
- Aktivista
výrobce desek se snaži eliminovat pískání když to konstrukter podělalfavo píše:A propo, když už jsem to nakousnul, netuší někdo proč mají desky to vykrojení na dosedací ploše pro pístek ?
-
slovacek.milos
- Aktivista
v tom se nevyznáš,nevíš na který přebal narazíš prostě je to těžká ojebávačka,Vici píše:já jsem dal tuhle kombinaci na galaxy a ok. kotouče brembo nebím kde byly vyrobeny, ale žádný ochranný nástřik neměly
podle mě je nejlíp mít jednoho dodavatele s vyřešenýma reklamacema kde ti zaplatí i za práci když to do reklamáku napášeš a máš jistotu když si v průseru a za nic nemůžeš
Tyhle srandy kupuju vždy u švagra v obchodě který patří kamarádovi.
Dávaj mi takový ceny, že reklamace (pokud vůbec je důvod) neřeším, zahodím a koupím další.
Jen mě mrzí že jsem nevzal Brembo Max i přesto že jsem měl jeden kotouč o cca 50,- kč levnější než obyč. Bremba.
Měl jsem obavy z těch drážek, protože ATE Power Disc se mi vůbec neosvědčily.
Dávaj mi takový ceny, že reklamace (pokud vůbec je důvod) neřeším, zahodím a koupím další.
Jen mě mrzí že jsem nevzal Brembo Max i přesto že jsem měl jeden kotouč o cca 50,- kč levnější než obyč. Bremba.
Měl jsem obavy z těch drážek, protože ATE Power Disc se mi vůbec neosvědčily.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ