HNLW453 píše:Martin.R a marena TDI:
Právě kvůli takovým jako jste vy je tam ta 60sátka
Ničeho jste se nedopustili, jeli jste tak jak vám okolnosti dovolili a přitom jste nikoho neohrozili a neomezili. Stát Vás omezuje a vy mu ještě platíte... Copak vám nevadí že vás stát ožebračí na mzdách, na DPH a v dalších platbách?

Normálně je tam 80, když tam něco dělaj (údržbu nebo zrovna včera kamion dělal gumu apod) tak je to snížený. Všude v evropě jsem si všim, že je v tunelech snížená rychlost z dálničních 130 třeba na 100 nebo 80. Nemam s tim problém, jezdím kolem horní hranice rychlosti, případně lehce nad a pokud to takto poseru a vyjde to takhle "relativně levně" tak to prostě zaplatim. Jinde jezdim i rychlejc pokud to situace dovolí, kromě obcí, kolem škol apod. Rozhodně nejsem brzda provozu, nečumim na display se spotřebou a prostě se svižně vozim.
O omezování a nesmyslnejch platbách státu za vše možný tu múžem vést debatu klidně týden a stejně se nikam nedostanem. Prostě to tu takhle je a moc s tím neuděláme.
Co mi vadí mnohem víc než 80tka v tunelu je to že na skoro prázdnym okruhu R1 (a nejen tam) ve třech pruzích jedou některý debilové prostředkem a speciálně pražský taxikáři v levým a pravý je volný. S tim policajti nedělaj nic, ale stát někde za bukem a fotit je lepší výdělek. Tento nešvar chápu třeba na D1, kde je pravý pruh v jistejch místech nesjízdnej bez poškození auta případně zdraví, ale po novém povrchu mi to hlava nebere.
Elektronika auta a technika........
776 829390