"Kluciiiii, normalne pridam a ve 1800 ot mi to spadne do nouzaku."
"Hmmm, to mas zasekle to male turbo. K tomu se dostanes kdyz vyndas velke turbo a k tomu se dostanes kdyz vymontujes klimatizaci."
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
lt.kubosh píše:Vidim to zcela jasne za nekolik let:
"Hmmm, to mas zasekle to male turbo. K tomu se dostanes kdyz vyndas velke turbo a k tomu se dostanes kdyz vymontujes klimatizaci."
Jasny
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI
a přijedeš do autorizovanýho servisu,tam řeknou vyměnit turbo,namastěj si kapsu a o to jde ne?
a přijedeš do autorizovanýho servisu,tam řeknou vyměnit turbo,namastěj si kapsu a o to jde ne?
Kde zijes ? reknou vymenit obe turba a svody radsi taky a IC byl taky nejakej divnej tak sme vam ho navic za "maly" priplatek vymenili
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI
je to pecka, ale je tam tolik elektroniky a různých ptákovin, až se to pose.... tak se s toho majitel taky po... . Ale svezení to musí být super přes 200HP krouták jak nákladák, hnaný zadek no paráda
patrick píše:je to pecka, ale je tam tolik elektroniky a různých ptákovin, až se to pose.... tak se s toho majitel taky po... . Ale svezení to musí být super přes 200HP krouták jak nákladák, hnaný zadek no paráda
No jak to ma s tema ptakovinama proti zimnim hratkam nevis ?