2x flastr za stejný přestupek

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
smrtka.smety
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

2x flastr za stejný přestupek

Příspěvek od smrtka.smety »

Zdravím,
je možné dostat 2x pokudu za stejný přetupek?

Parkoval jsem u banky na Václaváku na bokem varovkách, odběhl na 5 minut k bankomatu, po návratu švestka opisovala SPZ, proběhla diskuze, neměl jsem moc náladu se hádat, pospíchal jsem a tak jsem mu dal kilo a nasedl do auta, kde jsem ještě rovnal dokladydo peněženky. Za 2 minuty přišel jinej fízl a stejný kolečko - ukazoval jsem doklad o zaplacrení pokuty před 3 minutama a bezdůvodně vystavil stejný.

Mám dotaz, zda může PČR pokutovat 2x za stejný přestupek v takto krátkém čase?

(wallbash)
golf iv 66kw alh - chip dragpower.cz
sharkie5
Přispěvovatel

Re: 2x flastr za stejný přestupek

Příspěvek od sharkie5 »

smrtka.smety píše:Zdravím,
je možné dostat 2x pokudu za stejný přetupek?

Parkoval jsem u banky na Václaváku na bokem varovkách, odběhl na 5 minut k bankomatu, po návratu švestka opisovala SPZ, proběhla diskuze, neměl jsem moc náladu se hádat, pospíchal jsem a tak jsem mu dal kilo a nasedl do auta, kde jsem ještě rovnal dokladydo peněženky. Za 2 minuty přišel jinej fízl a stejný kolečko - ukazoval jsem doklad o zaplacrení pokuty před 3 minutama a bezdůvodně vystavil stejný.

Mám dotaz, zda může PČR pokutovat 2x za stejný přestupek v takto krátkém čase?

(wallbash)
čéče nevím, ale za parkování v ově sem dostal od měšťáků a pak mě ještě upozorňovali státní a když jsem jim ukazoval lístek od měšťáků,tak dali pokoj, ale asi je to o náladě a času švestek, nechce se mi to teď hledat v zákoně :D
Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
sharkie5
Přispěvovatel

Příspěvek od sharkie5 »

ale byla to jiná situace městská vs státní policie, jinak chválím kluky z hrabůvky, dalo se s nima slušně domluvit a bylo to za jeden bloček, nepřišel žádný namachrovaný šmejd, a tu pokutu jsem si zasloužil (noteeth)
Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

to se mi nechce verit ze by PČR dala behem 10 minut 2x pokutu za stejnou vec. Nezlob se na mne ale tohle bych asi nezaplatil. Kdyz si matne vzpominam (cca tak 17 let zpet ) mi jednou vzali papiry od vozu k vuli upravam . Dostal jsem dojezdovy papir a s tim jsem mohl dojet domu . Pri ceste cca za 3 hodiny mne policie zase zastavila . Pri predlozni docasneho dokladu ( TP ) kde si precetl za co mi byl pridelen mne bez problemu pustili dal. Podminka ale byla takova ze to platilo pouze jen ten danny den . Kdyby te chytli nasledujici den tak mas pokutu jako prase :D
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
smrtka.smety
Přispěvovatel

Příspěvek od smrtka.smety »

Druha svestka prisla uz nasrana, potrebovala zaparkovat dodavku kvuli zapasu na letny a fanouskum, rekl jsem ze za minutku odjedu a uz to jelo ... nevim co jim v praz hrabe, minuly mesic na letnanech ve 23:00 zajizdim nechtic do protivky a jak na potvoru jeli benga, to byl teprv zmrd.
golf iv 66kw alh - chip dragpower.cz
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

Záleží koho chytneš, já se s nimi vždycky domluvil a kolikrát to šlo jen domluvou. Kdyby si popojel z místa a zase zastavil, tak neřeknu, ale pokud si neopustil místo za které si byl před nepatrnou chvílí pokutován, tak to je zvláštní, to by se tam pak mohl vystřídat celý obvod a po 100,-kč by to hodilo pár tisíc (noteeth)
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“