http://www.auto.cz/lada-largus-vip-prvn ... ychu-82697
už som sa dlho takto nepobavil

Moderátoři: šulda, Moderátoři
v pohode take veci neriešim to mi je jasné,že iný trh, enomže to ponatie toho auta: VIP, LUXUS, ŠPORTOVÝ MOTOR 99kw without turbo, zámena pre menežovov za Infinity....TDI tech píše:Co je natom smiesne. Iny kraj iny mrav. Prerobili logana pre poziadavky ruskeho trhu aby ho tam predali. Je to normalne. Pozri si auta koncernu VAG pre cinsky trh a som zvedavy co budes hovorit. Alebo licencne vyrabany FIAT Palio pre Severo Korejsky trh. Proste v danej lokalite musis vyrabat take auto ktore tam aj predas.
Mám zato, že kolega má pravdu, někde prostě tohle auto stačí, jezdit do práce Infinity asi není dobrý nápad. A jezdit s Loganem na hřbitov nebo k babičce několik desítek kilometrů asi není žádná tragedie...A i když je to "Francouz", patrně do servisu jen tak nezamíří, pokud bude mít pod kapotou benzin..., což je důležitá drobnost.TDI tech píše:Co je natom smiesne. Iny kraj iny mrav. Prerobili logana pre poziadavky ruskeho trhu aby ho tam predali. Je to normalne. Pozri si auta koncernu VAG pre cinsky trh a som zvedavy co budes hovorit. Alebo licencne vyrabany FIAT Palio pre Severo Korejsky trh. Proste v danej lokalite musis vyrabat take auto ktore tam aj predas.