story Ložiska

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

story Ložiska

Příspěvek od hansdob »

měl někdy někdo takové štěstí??

Na autě nic nehučelo přišla nutnost vyměnit destičky na zadní nápravě a přitom jsem zjistil že při otáčení cítím v jednom místě už kuličky juknu do deníku a vidím že na teto nápravě jsem ložiska dělal najednou dával jsem FAG a mají najeto 137XXXkm tak říkám no co jedno vyměním jedu do práce a cestou z práce slyším do zatáček hučení ejhle druhý zadní tak ho vyměním těž. paráda dva dny klid a ejhle hučení přední pravá vyměním přední pravé den klid a zase hučení přední levá jinak předky jsem dával též fag jedno mělo 60000 km a druhé necelých 25000 km tři dny klid a vrzání ejhle ložisko v uložení tlumiče tak jsem udělal oba vršky rovnou.

Stane se toto normálně nebo na posranýho i hajzl spadne??
Naposledy upravil(a) hansdob dne 22 srp 2014, 19:26, celkem upraveno 1 x.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
HNLW453
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od HNLW453 »

More Vysočina... bydlíš na vysočině, a na vysočině je vesměs 80% roku zima, sychravo, hnusně, fouká tam, padají trakaře, takže i údržba je náročnější. (LOL)
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

čert sere na jednu velkou hromadu (wallbash)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Na jaký je to káře?
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

moje kokta 1
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já dával na P 406 4 krát Fag a pak 2 dělal znova..Ted jsem to zase montoval, jiné nebylo a bylo mi řečeno, že stížnosti nejsou. Ale to mi říkali i předtím , bylo od jiné firmy, ale lehlo tak jsem prý udělal chybu, že jsem vzal levné...Tak jsem z toho jelen..
nepropadat panice...
Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

Já mám s FAG dobrou zkušenost, dá se říct, že kam jsem ho dal, tam už jsem to nepředělával. Jen jedna výjimka a to byla šišatá díra v těhlici-tam lehlo za chvíli znova. Tak možná jestli neděláš někde chybku při montáži, ale nechci nikoho osočovat
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Přijel kámoš s borou,že mu hučí ložisko..prej to levý je dělaný,tak mi vyměň pravý..odjíždí a za chvilku byl zpět,že to hučí pořád..tak jsem zvedl tu dělanou stranu a ložisko ko,,tak se to rozhodilo a bylo tam ložisko FAG - bylo tam necelý půlrok,a dělal to servis...
Octavia II RS
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Otázka zní: Bylo to opravdu FAG? Dnes se dá padělat úplně všechno. Dával jse Fag do Kanga a za půl roku začalo hučet. Na štěstí to vyreklamovali, ale dal jsem už raději jinou značku.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já právě minulý týden dával shodou okolností také Fag na Kangoo. Předešlé ložisko /ani nevím co to bylo za firmu/, tam bylo tak rok.,tak jsem zvědav....Kangoo všeobecně na ložiska trpí, tohle staré Kangoo ještě k tomu jezdí permanentně naložené a dotyčný je rád, že při práci se nemusí nic vykládat, auto s tou váhou má makačku, ale motor 1,4 ccm je paradoxně ten poslední, kterému to vadí... :)
nepropadat panice...
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

To původní (už si nepamatuju, jaké tam bylo) se měnilo po 200 000 a mohlo tam zůstat, protože se nakonec zjistilo, že tam hučel kloub. Uvidíme, jak dlouho vydrží to poslední. Majitel si vede knížku, kam zapisuje úplně všechno.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je kolikrát to, co mi chybí, tohle je "kamarád" a tak se ho ptám, ale tyhle ty ložiska jsem ti už měnil, ne?..Mimo zadního praveho zbylé tři. A on, no já nevím..a jelikož nic nepíši, tak to přesně nevím taky a on taky ne/aspoň to říká/..Takže kolikrát lidem říkám, pište si, co se měnilo ať je člověk v obraze..Nakonec ještě že mám stálého prodejce, kdy řeknu, kolik ložisek jsem bral na Kangoo? A on mi řekne, 3 kusy... :)
To je tak, když člověk nevede pořádnou evidenci, ale to bych si zase mohl vzít klotové rukávy.. :)
nepropadat panice...
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Mno ja osobně jsem bral ze 137xxx je na zadni ložiska dost. Přední 60 a 25 uz je slabší no ale sama díra mám 16 spis éry 205,55,16 gumy 5mm Podlozky a auto nešetrim. Me spíše zarazilo to ze během 14 dnu jsem vyměnil 4loza v kolech a dvě v uložení než ze bych řešil kolik vydrželi. :-)

No a k chybičce v montáži samozřejmě dojít muže nikdo nejsme neomylný ale od roku 1993 po 2001 co jsem pracoval v tomto oboru jsem na ložisko měl reklamaci párkrát a ani jednou myslím to nebyla má chyba)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“