story Ložiska
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
story Ložiska
měl někdy někdo takové štěstí??
Na autě nic nehučelo přišla nutnost vyměnit destičky na zadní nápravě a přitom jsem zjistil že při otáčení cítím v jednom místě už kuličky juknu do deníku a vidím že na teto nápravě jsem ložiska dělal najednou dával jsem FAG a mají najeto 137XXXkm tak říkám no co jedno vyměním jedu do práce a cestou z práce slyším do zatáček hučení ejhle druhý zadní tak ho vyměním těž. paráda dva dny klid a ejhle hučení přední pravá vyměním přední pravé den klid a zase hučení přední levá jinak předky jsem dával též fag jedno mělo 60000 km a druhé necelých 25000 km tři dny klid a vrzání ejhle ložisko v uložení tlumiče tak jsem udělal oba vršky rovnou.
Stane se toto normálně nebo na posranýho i hajzl spadne??
Na autě nic nehučelo přišla nutnost vyměnit destičky na zadní nápravě a přitom jsem zjistil že při otáčení cítím v jednom místě už kuličky juknu do deníku a vidím že na teto nápravě jsem ložiska dělal najednou dával jsem FAG a mají najeto 137XXXkm tak říkám no co jedno vyměním jedu do práce a cestou z práce slyším do zatáček hučení ejhle druhý zadní tak ho vyměním těž. paráda dva dny klid a ejhle hučení přední pravá vyměním přední pravé den klid a zase hučení přední levá jinak předky jsem dával též fag jedno mělo 60000 km a druhé necelých 25000 km tři dny klid a vrzání ejhle ložisko v uložení tlumiče tak jsem udělal oba vršky rovnou.
Stane se toto normálně nebo na posranýho i hajzl spadne??
Naposledy upravil(a) hansdob dne 22 srp 2014, 19:26, celkem upraveno 1 x.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Já právě minulý týden dával shodou okolností také Fag na Kangoo. Předešlé ložisko /ani nevím co to bylo za firmu/, tam bylo tak rok.,tak jsem zvědav....Kangoo všeobecně na ložiska trpí, tohle staré Kangoo ještě k tomu jezdí permanentně naložené a dotyčný je rád, že při práci se nemusí nic vykládat, auto s tou váhou má makačku, ale motor 1,4 ccm je paradoxně ten poslední, kterému to vadí... 

nepropadat panice...
To je kolikrát to, co mi chybí, tohle je "kamarád" a tak se ho ptám, ale tyhle ty ložiska jsem ti už měnil, ne?..Mimo zadního praveho zbylé tři. A on, no já nevím..a jelikož nic nepíši, tak to přesně nevím taky a on taky ne/aspoň to říká/..Takže kolikrát lidem říkám, pište si, co se měnilo ať je člověk v obraze..Nakonec ještě že mám stálého prodejce, kdy řeknu, kolik ložisek jsem bral na Kangoo? A on mi řekne, 3 kusy...
To je tak, když člověk nevede pořádnou evidenci, ale to bych si zase mohl vzít klotové rukávy..

To je tak, když člověk nevede pořádnou evidenci, ale to bych si zase mohl vzít klotové rukávy..

nepropadat panice...
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Mno ja osobně jsem bral ze 137xxx je na zadni ložiska dost. Přední 60 a 25 uz je slabší no ale sama díra mám 16 spis éry 205,55,16 gumy 5mm Podlozky a auto nešetrim. Me spíše zarazilo to ze během 14 dnu jsem vyměnil 4loza v kolech a dvě v uložení než ze bych řešil kolik vydrželi. 
No a k chybičce v montáži samozřejmě dojít muže nikdo nejsme neomylný ale od roku 1993 po 2001 co jsem pracoval v tomto oboru jsem na ložisko měl reklamaci párkrát a ani jednou myslím to nebyla má chyba)

No a k chybičce v montáži samozřejmě dojít muže nikdo nejsme neomylný ale od roku 1993 po 2001 co jsem pracoval v tomto oboru jsem na ložisko měl reklamaci párkrát a ani jednou myslím to nebyla má chyba)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K