Taky si necháváte platit???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Taky si necháváte platit???
Zdar chlapi. jen malá otázečka, necháváte si platit za parkování zákazníkova auta před vaší dílnou??? Známé odešel motor na F1, a v servisu někde v Trutnově, nebo v Turnově jí řekli za výměnu nehoráznou sumu. Tak jim řekla, že to nechce, a že si to odtáhnem. A pánové jí za necelý týden, co tam to auto stálo naůčtovali 3000kč. Nevím, jestli je to i s demontáží vany, aby zjistili, že řetěz je k.o. ale stejně mi to přijde dost. Nebo je to běžný??? K nám zákazníci běžně dávaj auto přez víkend, když nejezděj (kamiony), a firma jim nic neůčtuje.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
po zhotovení zakázky do 5ti dnů od ukončení nebo od oznámení ukončení zakázky ne pak účtujeme kdo u mě byl pochopí proč nemáme místo a 6 míst draze platíme aby bylo vůbec kam ty auta dávat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Samozřejmě je to individuální, kdo má kolik místa. Ale s ůctou k zákazníkovi je to blbost. Mám zato, že tohle už zákazníkovi řekne, who is who..Jak asi vypadají ceny, když se platí ještě než se začne? A že někde chtějí 300kč za den, neznamená že já budu taky další vocas, který se přidá...Jiná věc je, když majitel auto již nechce..Já měl takhle toyotu buchara potkanou, majitel to neřešil, já ho několikrát sháněl , nic , tak jsem dal inzerát a za symbolickou cenu jej prodal..Pak majitel přijel a já jej poslal dop.dele.. Hrozil mi soudem, ale neslevil jsem, 2 roky je poměrně douhá doba... 

nepropadat panice...
Jakápak blbost když s tebou lidi jednaj slušně kolikrát jim to i odpustíš ale jak je to nějaký vychcánek a pak se nemá k vyzvednutí auta protože na to nemá tak je v zakázce tato informace 1. o parkovném 2.o navyšování ceny v řádu 0,5% ono nevím jak jste na tom ostatní ale vezmi si příklad když máš hotových 5-6 aut v každým tak 50 v materiálu a smrdí ti to na dvoře protože lidi na to nemaj to jsi hned pomalu 500 v mínusu...Taky už u nás zákazník auto proparkoval a ještě dlužil 22 za odtah lidi jsou různí.
Tohle ovšem nebude případ v hlavičce tématu...
Tohle ovšem nebude případ v hlavičce tématu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
krásnej příklad - borec nám tam nechal dobře před rokem a půl Scudo, nakonec že to opravovat nechce, tak jsme to od něj koupili na courání, dovozy dílů atd.jericho-3 píše:Jo, vychcánkové jsou vždy problém a hlavně, že si auta nevyzvedávají. Proč ? Patrně je tam u vás hodně opic, co nemají na banány. Já mám opačný problém, včera bylo pozdě...
Teď po té době přišel, že prý tam měl nějaké věci a že si jde pro ně - no nevěděl jsem jestli si dělá prdel ale on to myslel vážně...kokot
k tématu - je to situace od situace, souhlas s Laďasem, pokud je někdo slušnej a vidím že fakt nemá, není problém, máme dílnu v areálu ZD a ať to tam klidně stojí - ale neručím za to když se tomu něco stane ( kroupy apod. )
Já mám zase jednoho zákazníka kategorie "vychcoš":
- Prosinec 2013 přijel na diagnostiku, svítí kontrolka motoru ( 1.8T ),
detekován špatný snímač teploty chladící kapaliny, ok kup nový, do týdne se stavím, vyrovnáme se potom. ( již mu na PC svítilo service OIL )
- Duben 2013 přijel na diagnostiku, svítí kontrolka motoru, opět detekován
špatný snímač teploty chladící kapaliny, na PC svítí service OIL a přejíždí rozvody ( najeto 205 000km na původní a cosi chrastilo z motoru ), ok budu potřebovat olej a rozvody vyrovnáme se za všechno příště, poslal jsem mu tedy cenu a už se neozval, tak čekám kdy přijedeš příště
pozn.: kdo sleduje pravidelně rubriku Co je moc to je moc, v srpnu 2011 jsem tam dával fotky totálně zakarbonovanýho motoru 1.8T, jedná se o toho samého pána.
- Prosinec 2013 přijel na diagnostiku, svítí kontrolka motoru ( 1.8T ),
detekován špatný snímač teploty chladící kapaliny, ok kup nový, do týdne se stavím, vyrovnáme se potom. ( již mu na PC svítilo service OIL )
- Duben 2013 přijel na diagnostiku, svítí kontrolka motoru, opět detekován
špatný snímač teploty chladící kapaliny, na PC svítí service OIL a přejíždí rozvody ( najeto 205 000km na původní a cosi chrastilo z motoru ), ok budu potřebovat olej a rozvody vyrovnáme se za všechno příště, poslal jsem mu tedy cenu a už se neozval, tak čekám kdy přijedeš příště

pozn.: kdo sleduje pravidelně rubriku Co je moc to je moc, v srpnu 2011 jsem tam dával fotky totálně zakarbonovanýho motoru 1.8T, jedná se o toho samého pána.
v dubnu privezl zakaznik mercedes vito na prevodovku a nejake karosarske veci. po cca 14ti dnech byla prevodovka hotova a auto od lakyrnika zpet v servisu. a po cca 4mesicich si ho vyzvedl
jak by se melo uctovat tohle ? cena opravy pres 30tis
prej mel infarkt a nejake zdravotni problemy. to by se za parkovani nedoplatil....

VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm 
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs

Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs