galetto 1260
Moderátoři: šulda, Moderátoři
galetto 1260
caute potrebujem poradit s programom dam citat ecu a na 42% ho sekne a napise vipnite kluc a take haluze a stale to iste do okola poradte daco je to golf 4 1.9 tdi pd 85kw
Re: galetto 1260
erk311 píše:caute potrebujem poradit s programom dam citat ecu a na 42% ho sekne a napise vipnite kluc a take haluze a stale to iste do okola poradte daco je to golf 4 1.9 tdi pd 85kw
A mas spravne vybratu riadiacu jednotku v galette??
Re: galetto 1260
Pred tim som to nikdy nevyberal a nacitalo to v pohode, poradte co s tym moze byt 

- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
pozri,auto neni vec co by mala nizku hodnotu, a nicit ho potencionalne zlym softverom si podla mna nezasluzi (ziadne auto
)
a ked si nevies poradit s takymito problemami radsej sa na to vykasli, predides daleko horsim problemom
to ze zdochne nejaka jednotka je len otazkou casu, a ver ze je to velmi hnusny pocit, ked sa mi to stalo prvy krat farba mojej tvare vystriedala celu taliansku trikoloru

a ked si nevies poradit s takymito problemami radsej sa na to vykasli, predides daleko horsim problemom
to ze zdochne nejaka jednotka je len otazkou casu, a ver ze je to velmi hnusny pocit, ked sa mi to stalo prvy krat farba mojej tvare vystriedala celu taliansku trikoloru