Na koľko pokusov sa vám zvyčajne podarí nájsť security code? Potrebujem dokódovať kľúč na 3B6 96kw EDC15P z budíkmi VDO V12 a za boha nie sa dostať ku hláške "access granted" Potrebujem vedieť PIN Kábel china Tacho V5 (kvázi z lepších - čínskych ) cena 70dolárov...
Ďakujem.
Pre skeptikov: Diagnostiku mám na opravovanie a nie doj*bávanie (KM Nestáčam!!!)
To ani ja ale kvôli 2 stálym zákazníkom ktorý chcú mimochodom aj ďalší kľúč, nevidím dôvod preinvestovať 1000e ešte otázka. Môžu sa tie budíky predchádzajúcim neodbornym zásahom poškodiť tak ze nieje možné sa do nich dostať (je to dovoz) a nedoviezol som to ja. Lebo keď aj vyzerá že by sa to vag tacho spojilo, rozsvietia sa celé budíky ako keby to aj chcelo a potom access denied...
motorovka je EDC15P+ a vagtacho mi to nechce zobrať, hardware na vyčitanie eeprom nemám (je to prvý takýto pokus) budíky sú 3B0920825A , no nie a nie sa s nimy spojiť... bol problém aj v kodovani gateway čo som zistil len dnes, takže pretrvavaly nejake zavady v pamäti ktoré vždy naskošili späť... nakodoval som to , chyby odstránil , už je to ok no nič... jediné som neskúšal ešte odpojiť baterku na dlhšiu dobu mal som ju odpojenú ale 20min , neviem či to stačí, no som zúfalý.... Známy ma ten istý kábel a tvrdil že zatial nemal problém s ničím a riešil nejakých 5aut (je to diskutabilné), no zrovna tieto budíky nie ani ecu.