peugeot 306 .1.9td žere 10litru

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
111triko
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

peugeot 306 .1.9td žere 10litru

Příspěvek od 111triko »

Zdravim chlapi..mámpeugeota 306 1.9td čerpadlo lucas rok 1999 a bohužel mi moc papá nevite čim by to mohlo byt?už jsem měnil čerpadlo.dělal rozvody.vyměnil vstřiky,všechny hadice,filtr.nikde to nepřisavá nikde neteče chytá to na brnk už jsem zkoušel ubrat i na davce paliva uplně jsem to dotahnul a začalo to akorád hulit černě při pridani plynu nebo při startu při volnoběhu to nehulí.něž jsem dotahnul tu davku paliva tak to nehulilo vubec.ale žralo to ještě o dva llitry vic-.vykon to má tak nějak normalni rozjedu se i na trojku..nikde to nepřibržduje.dělal jsem vyplach motoru..žadná změna...děkuji za každou radu
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

čerpadlo jsi dával jiný z vrakecu nebo repas ??
ty lucasy to je smrt...pokud není prezkoušeny, ani bych to nemontoval, škoda práce..
nejede to pořád na "sytič" ?
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

daval jsem z vrakaču ale prej bylo ozkoušeny...zdá se mě divný že by to žralo uplně stejně jak to stary.jak poznám že ko?
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

nejde..daval jsem to nové teplotou to klesne až na 900 otaček možná 850 těžko řict..vždy čekám před jizdou než se to zahřeje
dadaTD
Sběrač informací

Příspěvek od dadaTD »

tak tam dej bosche, sežen si čerpadlo, trubky, vstřiky a ozubený kolo.. ty držaky na čerpadlo jsou univerzální, akorát přehodíš ty štefty do druhejch děr
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

jak poznám že to je čerpadlem a né něčim jiným??čerpadlo jsme už jednou měnil a spotřeba se nepohla ani o litr
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Pokud máš volné brzdy, nemáš na autě zahrádku,motor se může nadechnout, nijak nekouří a má výkon/samozřejmě chytá na škub/tak je asi ten Lucas nějak rozjebán, protože je to on, kdo dávkuje palivo...
A nemáš bramboru ve výfuku. :)
nepropadat panice...
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

davkovaci šroub sem dotahnul uplně nadoraz tim by se měla snižit davka čerpadla dymi to při přidani plynu ale po určite době to dymit přestane..žadnou zahradku,bramboru,vaznouci brzdu nemám...chcete mi řict že jsem koupil rozjebnute čerpadlo uplně stejně jak bylo to předtim jo??to se mi nezdá nemuže byt motor v prdeli nebo turbo?
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

davkovaci šroub sem dotahnul uplně nadoraz tim by se měla snižit davka čerpadla dymi to při přidani plynu ale po určite době to dymit přestane..žadnou zahradku,bramboru,vaznouci brzdu nemám...chcete mi řict že jsem koupil rozjebnute čerpadlo uplně stejně jak bylo to předtim jo??to se mi nezdá nemuže byt motor v prdeli nebo turbo?
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Hlavně smaž ten druhý příspěvek, není dúvod to mít dvakrát. :)
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

jak se to maže?
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Musíš se přihlásit a napravo nahoře u tvého příspěvku by se to mělo nechat tlačítkem -křížkem smazat.
Jinak přesně, jak píše Jericho. Pokud je auto mechanicky v pořádku, tak spotřebu ti dělá čerpadlo. Jen bych ještě jednou kouknul, jestli ti ta nafta opravdu někde cestou neteče a jaký má motor tlaky, ale to by nemělo mít až takový vliv na spotřebu o 4-5l/100 km. A jaké máš tlaky trysek?
Proč jsi proboha kupoval dalšího Lucase, když se ti první podělal?! I malé dítě snad ví, že Lucas stojí za ho*no a jakmile se podělá, tak dám Bosche! Lucase ti tu nikdo pořádně nenašteluje a jsou na to i drahý věci a sypou se a nikdo je proto nechce. Souhlasím s Dádou, dej tam Bosche, mám ho v autě v tomhle motoru taky a žádný problém a to jezdím na naftu i friťák.
Naposledy upravil(a) pepe276 dne 03 říj 2014, 20:58, celkem upraveno 2 x.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

davkovaci šroub sem dotahnul uplně nadoraz tim by se měla snižit davka čerpadla dymi to při přidani plynu
Pokud jsi dotáhl dávkovací šroub, tak jsi množství nafty zvýšil. Ne, že bych Tě chtěl podceňovat, ale myslím si, že vůbec nevíš, kde ten šroub je a točil jsi něčím jiným. :-D
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

podle mě si všechno ojebal, rozvody si jen očmáral, ventily neseřídíl a ten šroub ten je tuším u hlavy, ten povolíš o jeden a půl a motor nevyjede kopeček, pak přidáváš až má tah ;)
111triko
Přispěvovatel

Příspěvek od 111triko »

tušim že to je http://eastment.net/forum/LucasDPCcutaway.jpg ta desitka...při povolovani se mi přidá dávka paliva při dotaženi se ubirá...tůším když to dotahnu uplně čmudi to nemužu vyjet kopec..když to uplně povolim.tak na jeden zavit tak to nečmudi vubec a to i při zešlapnutí plynu na podlahu.auto má větší vykon při zešlapnuti plynu jak ho pustim tak to podlemě moc rychle vykon stráci. vstřikovaci čerpadlo jsem měnil kvuli tomu že mě na foru poradily že to je čerpadlem auto nechtělo vubec jet zničeho nic..pak jsem zjisti že to čerpadlem vubec nebylo..rozvody mám aretace značky..všechno ok za to dám ruku!!povotačel jsem vstřikovacim čerpadlem snad 4dny abych nastavil ten předvstřik..auto žralo i před vyměnou čerpadla..jinak ventily by tam měli byt samoštel aspon mi to bylo tak řečený neseřizuje se to.!
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“