Uvažoval jsem také ponechat původní podtlakovou funkci, snímat přetlak v sacím traktu třeba snímačem tlaku pro olej a ovládat ventilem n75 tu baňku... trochu drbání přes hlavu, ale snad by to šlo.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Samozřejmě,že na plechovku z 66kw to pojede,ale záleží na tom kolik chceš aby turbo tlačilo. Regulace ze staré 66 je konstruována na tlak 0,8 Bar a při větším plnícím tlaku bude omezovat předčasně. Myslím si, že když se podtlaková plechovka předělá na tlak správně, funguje bez problémů a také je možno dát tvrdší pružinu čím se změní celý průběh regulace ve vyžších otáčkách. Na foto je na táhlo ještě nanýtovaný prolisovaný plech pro vedení pružiny. Jestli to YellowAss neotočil a nezkrátil okraj plechu (Jestli si dobře pamatuji o 9mm) nemůže to fungovat.KaCzaba píše:no z obtokovyho turba z 66kW
jezdim na ni
Na tvém foto táhlo je směrem od tebe a to musíš roznýtovat,otočit a přidělat směrem k tobě.Potom bude pružina opřená tam kde má být. Okolo 1 bar je to potom ideální. Nutno také zkrátit okraj jak jsem psal a důkladně odjehlit.YellowAss píše:ještě jsem na to nesáh, na starém fóru jsem našel info o otočení pružiny a to mi po otevření moc nedávalo smysl, pružina by asi brzo rozdrbala membránu a někam ke kraji by se složila...připadalo mi to dost nespolehlivé. Moc přes 1bar stejně nechci zatím jit, nemám pořádný intercooler a auto nikdy nebude trhačem asfaltu, ale obytňákem podle mých snů.
Ještě něco jsem zapoměl.YellowAss píše:díky Bugs.Bunny to je právě to knw-how co mi chybělo