navi Amundsen+, zla lokalizacia

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
PEEK
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

navi Amundsen+, zla lokalizacia

Příspěvek od PEEK »

Kurvítko v navigácii Amundsen+ zapracovalo s perfektným načasovaním: prvýkrát sa síce ohlásilo asi 1 mesiac pred vypršaním 2-ročnej záruky na nové auto, dva dni mi navigácia hlásila úplne nezmyselnú polohu, to som bol ale na cestách a než som sa vrátil domov, všetko nabehlo o.k. a zrazu nebolo čo reklamovať. Nechal som sa oklamať myšlienkou, že len nejaké jednorazové zblbnutie. Moja chyba, mal som reklamovať ! Dva týždne po vypršaní záruky to zblblo natrvalo. Auto je napr. v Žiline a Amundsen+ tvrdí, že som v Miskolci v Maďarsku. Zažil z vás niekto niečo podobné? Experti v servise mi samozrejme vymenia celý Amundsen, ale už to nebude zadarmo...
Octavia I 1.9TDI-81kW/ASV/Elegance/MR2002
Octavia II Scout 2.0TDI-103kW/CFHC/MR2012
RacingManiac
Nováček

Příspěvek od RacingManiac »

Zkus ho restartovat.
PEEK
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: navi Amundsen+, zla lokalizacia

Příspěvek od PEEK »

PEEK píše:Kurvítko v navigácii Amundsen+ zapracovalo s perfektným načasovaním: prvýkrát sa síce ohlásilo asi 1 mesiac pred vypršaním 2-ročnej záruky na nové auto, dva dni mi navigácia hlásila úplne nezmyselnú polohu, to som bol ale na cestách a než som sa vrátil domov, všetko nabehlo o.k. a zrazu nebolo čo reklamovať. Nechal som sa oklamať myšlienkou, že len nejaké jednorazové zblbnutie. Moja chyba, mal som reklamovať ! Dva týždne po vypršaní záruky to zblblo natrvalo. Auto je napr. v Žiline a Amundsen+ tvrdí, že som v Miskolci v Maďarsku. Zažil z vás niekto niečo podobné? Experti v servise mi samozrejme vymenia celý Amundsen, ale už to nebude zadarmo...
Už vyriešené - bola zlá GPS anténa na streche.
Octavia I 1.9TDI-81kW/ASV/Elegance/MR2002
Octavia II Scout 2.0TDI-103kW/CFHC/MR2012
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“