OSRAM all season H4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OSRAM all season H4
používa ich niekto?
ako sa s nimi jazdí?? (nie ako hmlovky, ale tlmené/dialkové)
ako sa s nimi jazdí?? (nie ako hmlovky, ale tlmené/dialkové)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
ROMEK, u těch All Season je to pouze +30% ve svítivosti, což u životnosti není problém jako býval u Night Brakerů (+80%) apod....
OSRAM All Season máme v jednom autě a je to takové žlutější světlo, kdo měl staré francouze, tak to zná... velmi příjemné do mlhy apod. Jak dlouho tam jsou, si už ani nepamatuji, tudíž životnost OK... auto bez denního svícení .
OSRAM All Season máme v jednom autě a je to takové žlutější světlo, kdo měl staré francouze, tak to zná... velmi příjemné do mlhy apod. Jak dlouho tam jsou, si už ani nepamatuji, tudíž životnost OK... auto bez denního svícení .

GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
na slovensku je spds nějak málo ne? ve středu jsem jel do čalova a potkal jsem jedno novější auto a to mělo z výroby, já to mám i na motorce prostě všude, před pár lety mě zastavili skbenga když jsem odbočoal na prietržku že svítím mlhovkamaROMEK píše:Tieto žiarovky ako aj ostatne co maju napríklad aj vetšiu svietivosť je to vždy na úkor životnosti takže pokial nemáš nejako poriešene denne svietenie tak by som ich ani nedával

mel si ho poslat do prdele octavie II fecelift ma tiež z vyroby denne žiarovky v mlhovkachslovacek.milos píše:na slovensku je spds nějak málo ne? ve středu jsem jel do čalova a potkal jsem jedno novější auto a to mělo z výroby, já to mám i na motorce prostě všude, před pár lety mě zastavili skbenga když jsem odbočoal na prietržku že svítím mlhovkamaROMEK píše:Tieto žiarovky ako aj ostatne co maju napríklad aj vetšiu svietivosť je to vždy na úkor životnosti takže pokial nemáš nejako poriešene denne svietenie tak by som ich ani nedával
čurak sa vždy najde

Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
-
- Aktivista
ROMEK píše:on byl vcelku hodný měřili rychlost v křižovatce smrti skalica holíč, na mě občas lidi blikají mám na feldě tyto http://www.vapol.cz/fotocache/mid/0V010215-3.jpg vražené v mlhovkáchslovacek.milos píše:
čurak sa vždy najde
-
- Aktivista
začíná byť problém ich zohnať -vyzerá to tak, že sa už nevyrábajú(každý sa trepe do čím belších svetiel)
no ale, dneska som ich konečne zohnal, zaujímavé je že H4 nie sú tak žlté ako H3 ktoré mám v hmlovkách(nedávno som ich videl ako tlmené na jednej dodávke -bolo to úúplne do žlta s nádychom fialového, to aj tieto sú, ale nie až v takej miere, ale aj tak hodne iné svetlo ako bežné žiarovky -každé auto oproti nim malo bielé svetlo)
ináč prvé dojmy, možná len placebo -ale sa zdalo že to svetlo upokojuje oči (prednimi tam boli Philips vision plus)
časom ešte dopíšem ako sa s nimy jazdý dlhodobo, v daždi, v šere.......
no ale, dneska som ich konečne zohnal, zaujímavé je že H4 nie sú tak žlté ako H3 ktoré mám v hmlovkách(nedávno som ich videl ako tlmené na jednej dodávke -bolo to úúplne do žlta s nádychom fialového, to aj tieto sú, ale nie až v takej miere, ale aj tak hodne iné svetlo ako bežné žiarovky -každé auto oproti nim malo bielé svetlo)
ináč prvé dojmy, možná len placebo -ale sa zdalo že to svetlo upokojuje oči (prednimi tam boli Philips vision plus)
časom ešte dopíšem ako sa s nimy jazdý dlhodobo, v daždi, v šere.......
-
- Přispěvovatel
Pred časom som čítal rozsiahly test autožiaroviek a resume bolo , že nielen svetelný výkon rozhoduje . Dôležitý a možno najdôležitejší je tvar svetelného lúča , ktorý je daný presnosťou výroby . Údaje o deklarovanom svetelnom výkone ( +60 % ) sa nepotvrdili. Zrejme iba marketing .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
-
- Aktivista
Dej odkaz na ten test, protože mám pocit, že je to v rozporu s tím, co naměřili u nejmenovaného vývojáře / výrobce světel u Jihlavysenioring1 píše:Pred časom som čítal rozsiahly test autožiaroviek a resume bolo , že nielen svetelný výkon rozhoduje . Dôležitý a možno najdôležitejší je tvar svetelného lúča , ktorý je daný presnosťou výroby . Údaje o deklarovanom svetelnom výkone ( +60 % ) sa nepotvrdili. Zrejme iba marketing .

GIV Variant TDi ???kW
-
- Přispěvovatel
TEST AUTOŽIAROVIEK : http://autobild.cas.sk/clanok/193878/dr ... sou-volbou
http://adam.azet.sk/clanky/17187/adac-t ... o-aut.html
http://adam.azet.sk/clanky/17187/adac-t ... o-aut.html
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
nie sú to žiarovky s najsilnejším svetelním tokom ktoré som mal, ale s nimi vidím jednoznačne najviac-a to najmä v situáciách keď to naozaj treba...
len škoda že sú bledšie ako H3(tie sú v daždi a pod. znateľne lepšie), neviem či sú naschval iné, či len iná seria
len škoda že sú bledšie ako H3(tie sú v daždi a pod. znateľne lepšie), neviem či sú naschval iné, či len iná seria
- Warlockvw
- Přispěvovatel
co hovorite na toto: ma niekto skusenosti? http://www.svetziaroviek.sk/svetziarovi ... 5W-Set-2ks
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta