Má zkušenost s filtry Vika

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jear ewing
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Má zkušenost s filtry Vika

Příspěvek od jear ewing »

Dnes jsem chtěl nasadit palivový filtr značky Vika na dieslového Golfa IV, přidal bych Vám foto, ale opět mi nelze nahrát :-(

Po nasazení mi začala ihned téci nafta z přívodního potrubí na filltru, je to tam jen nalisováno a ještě nekvalitně, spojem protékala nafta.

Tak zbytečně neexperimentujte jako Já a běžte do něčeho kvalitního..

http://www.cc-autodily.cz/filtr-paliva- ... el=OCTAVIA

P.s. koupil jsem to jen ze zvědavosti, vrátím se přeci jen k Boschi ;)
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Já kupoval olejovou vanu na rotačku a úplnej opak,,seděla jak prdel na hrnec..s ní nebyl problém..
Octavia II RS
mubarak
Přispěvovatel

Příspěvek od mubarak »

No jo jsou to šunty,takové zkušenosti mám už dávno za sebou. Jenže nekup to za tu cenu :mrgreen:
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Nehledě na to, že tyhle noname filtry hnijou jako svině, stačí rok-dva a je to koudel koroze, pak vyndat termoventil je radost.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

To se určitě vyplatí koupit o 200kč levnější VIKU a pak dělat čerpadlo vstřiky, lidi kašlete jin na ten šunt. Dej buh ať si nekoupím auto po nějakým šetřílkovy který jezdil VIKU. Je v tom smotanej hajzlpapír. (LOL)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Taky může být smotanej tachomtr. :-)
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
mubarak
Přispěvovatel

Příspěvek od mubarak »

Já osobně bych si z Číny nedal ani žárovku,ještě by mi zapálila auto (LOL)

Jenže každý dnes bohužel kouká na cenu a ne na kvalitu takže dokud lidi budou ten sráč kupovat tak se to tady bude vozit furt.

Já mám zkušenost asi před 3 lety s výměnou motorku stěračů na feldě,zákazník si koupil motorek VIKA a vydržel 4 setření stěračů a začal hořet !!! takže letěl do popelnice a koupil se origo nový takže ušetřil hovno a mohlo shořet i auto od té doby mi tahle značka nesmí přes práh.
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

co s TOPRAN nemate zkusenosti ?
jura2
Přispěvovatel

Příspěvek od jura2 »

pokornasek.pepan píše:co s TOPRAN nemate zkusenosti ?
naleštena bieda... :roll:
e46 325 Xi
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

tak tak ...ja uz definitivne skoncil u mahle ...nic jinyho uz ani nekupuju
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD

nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift

Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce) :-D
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

mubarak píše:Já osobně bych si z Číny nedal ani žárovku,ještě by mi zapálila auto (LOL)

Jenže každý dnes bohužel kouká na cenu a ne na kvalitu takže dokud lidi budou ten sráč kupovat tak se to tady bude vozit furt.

Já mám zkušenost asi před 3 lety s výměnou motorku stěračů na feldě,zákazník si koupil motorek VIKA a vydržel 4 setření stěračů a začal hořet !!! takže letěl do popelnice a koupil se origo nový takže ušetřil hovno a mohlo shořet i auto od té doby mi tahle značka nesmí přes práh.
Nojo, že "šetří" někdo s Filckou, i když tvoje zkušenosti hovoří jasně, ale přijede ti borec s 5tkovým BMW, 5let staré, nejlevnější 5w30 v kufru a chce nejlevnějí filtry a pokud možno udělat jen oleják, dyť ty ostatní ještě vydržej...
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

Jo hmm a já koupil 4 termostaty na rotacku passata, jeden ten hyper origo co nikdy nez *urvis, šel ven po 400km, pak ten francouzskej co je prej snad ještě lepší a ten nešel hned, tak jsem se nasral, koupil činu a jezdí doteď... s temahle filtrama nebyl nikdy problém, měnil jsem po 10 000 s olejem a vzduchem a auto má namotano 350, za co bych zabíjel je ale šetření na oleji a nemeneni olejového filtru, jako to maji ve zvyku soudruzi z NDR...
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Já jsem tu Viku, koupil za účelem sjednocení výměny s olejem, tedy co 15.tis.km výměna.Co se týče vzduchového-konkrétně VIKY, ten bych do auta nedal...
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

RudisTDic píše:Já kupoval olejovou vanu na rotačku a úplnej opak,,seděla jak prdel na hrnec..s ní nebyl problém..
Dal jsem jí tam provizorně (akutní oprava den před odjezdem na dovolenou) a už tam je přes tři roky :D Jak píšeš sedla a ani jsem neměl dojem z nějaké ošizené síly stěny apod.

Mimochodem, ten čiňan za nic nemůže... pouze plní požadavky svého zadavatele... Pokud si někdo zadá výrobu megašrotu za jedno euro, tak ho dostane...
Se podívejte na své iPhony, Samsungy a další vlajkové lodě... samozřejmě vyrobené v Číně... hračky Mattel, boty Addidas také... atd. akorát zadání a kontrola jsou jiné 8)
GIV Variant TDi ???kW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

už jsem asi 3 vany vika sundaval protože byly blbě nalitý a prolínal nima olej... ale tak z celkovýho počtu 30 až 50 van....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“