O1 cvrdlikanie z Prerušovača

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karl
Aktivista
Odpovědi: 0

O1 cvrdlikanie z Prerušovača

Příspěvek od Karl »

Ahoj chlapi na O1 riešim taký problém z ničoho nič. Sa začne ozývať z prerušovača cvrdlikanie ako ked blikajú smerovky len, šesť krát rýchlejšie. Robí to sporadicky aj po dialnici bez dotknutia páčky a dajme tomu aj po použití výstražných smeroviek. Proste si prerušovač zacvrdliká :( a na skúšku som vymenil prerušovač a robí to stále . Niaky nápad. Vopred dík za rady. Páčka ? Relé ?
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Minulý týden jsem toto řešil a pri lehkém poklepu levé páčky to cvakalo vždy. V autorizovaném servisu také vyměnili spínač varovných světel,ale cvakání neustalo. Po výměně páčky vše v pořádku.
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

ale zas je vtipné, že spáčkou môžem hýbať ako chcem, ten prerušovač som dal iba na skúšku to ked neviem, či je zlá páčka alebo prerušovač. NO skúsim vymeniť páčku .
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Cvakalo to při poklepání páčky a po výměně je to ok. Jinak by majitel ihned zavolal :) . Napiš jestli výměna páčky ve tvém případě pomohla jo.
Roman.Babcan
Nováček

Příspěvek od Roman.Babcan »

Nazdárek pánové taky mi to dělalo (je to bolest octávek) stačí prostříkat páčku blinkrů nějakým kvalitním sprejem na kontakty velmi často to pomůže a když ne tak pak už jedině výměna páčky :D
cult of skoda
dodiak
Přispěvovatel

Příspěvek od dodiak »

staci vybrat rozobrat,ocistit,streknut teflonom zlozit a ides. Packa smeroviek
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Už je to Good Bola to Páčka ;) dík som si nebo istý lebo s páčkou som mohol hýbať a necvrkala.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Karl píše:Už je to Good Bola to Páčka ;) dík som si nebo istý lebo s páčkou som mohol hýbať a necvrkala.
jasne robia to packy. problem je v tom ze je tam vazelina a medene kontakty. pouzivanim sa tie kontakty obrusuju a jemny prasok konci vo vazeline. potom vznikaju ciastocne spojenia a prerusovac cvrlika. ja rozoberem packu. ocisitm od starej vazeliny a dam novu. poskladam a je zarobene :D
Pavel další
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel další »

To samé mě zlobilo u P306 - cvakání přerušovače bez důvodu. Důvod - páčka. Vyměnit, možná se napřed pokus prostříkat.
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“