VESELÉ VÁNOCE

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bobanius
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

VESELÉ VÁNOCE

Příspěvek od Bobanius »

Tak tu máme zase po roce vánoce.
Tímto chci popřát všem na fóru, klidné a veselé vánoce , hodně pohody klidu a dobré nálady . No a samozřejmě nějaký ten dárek pod stromečkem.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Minuly tyzden som bol na Orave a tam maju take bilboardy s napisom ze: "Vesely kapitalizmus a stastny novy dlh". Hola pravda sa na bilboarde casto nevidi :wink:
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

O Vánocích, tak nějak přirozeně, tento stav všeobecné pomatenosti vrcholí.Blábolení na vánoční tématiku, čím dál více prorostlé product placementem.Ano, pokora je snad to jediné, co stále přetrvá: pokorně se tlačíme v nákupních zónách, neboť si to pastýř přeje.Je mi úzko z toho, že zase bude určitě někdo vyzývat k rozjímání nad věcmi, nad nimiž by měl skepticky uvažující člověk uvažovat v podstatě dnes a denně.Zrušme vánoce a uvidíme. Třeba když nebude společnost žít v dojmu, že klid a mír je vyhrazen několika dnům na konci roku, položí si otázku, co to vlastně je. Zatím jsou tyto pojmy masově zhmotňovány mísami tunami bramborových salátů a vánočního cukroví, což, rozpočteno na jednoho každého obyvatele, jistě ovlivní psychiku každého individua ve smyslu jisté apatie a smířlivosti. Mozek se odkrví, protože žaludek pracuje naplno. Jenže trávicí trakt následně, byť s velkými obtížemi, zvítězí a z pohody a míru zbude hov..no.
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Každý si může udělat vánoce jaké chce. Když se chce honit, ať se honí, když se chce zadlužit , ať se zadluží. Já mám nastrojený stromeček, když vykouknu z okna, dárků jsem si užil za celý život dost a dáváme si je se ženou celý rok, tak to jde mimo mě. Příbuzní ví, že nic nechci a nepotřebuji, takže mne nezatěžují dárky a já je taky. Samozřejmě největší radost z vánoc mají děti, tak ať si to užijí , ať jejich rodiče mají tolik rozumu a nezahlcují je nesmyslnými kýči dnešní doby.Jsem jen rád, že si mohu koupit co chci a je to jen na mě. Jediné, co mne potěší je, když uslyším nebo si přečtu někde mluvit rozumného člověka, který se umí zastavit, zamyslet se a má moudrost, což je dnes nedostatkové zboží..A protože i přes ta všechna protivenství je svět krásný ,tak možná by bylo i dobré pustit chlup a dát i peněžní dárek těm, kteří to potřebují.. :)
nepropadat panice...
nemo
Přispěvovatel

Příspěvek od nemo »

adbai píše:O Vánocích, tak nějak přirozeně, tento stav všeobecné pomatenosti vrcholí.Blábolení na vánoční tématiku, čím dál více prorostlé product placementem.Ano, pokora je snad to jediné, co stále přetrvá: pokorně se tlačíme v nákupních zónách, neboť si to pastýř přeje.Je mi úzko z toho, že zase bude určitě někdo vyzývat k rozjímání nad věcmi, nad nimiž by měl skepticky uvažující člověk uvažovat v podstatě dnes a denně.Zrušme vánoce a uvidíme. Třeba když nebude společnost žít v dojmu, že klid a mír je vyhrazen několika dnům na konci roku, položí si otázku, co to vlastně je. Zatím jsou tyto pojmy masově zhmotňovány mísami tunami bramborových salátů a vánočního cukroví, což, rozpočteno na jednoho každého obyvatele, jistě ovlivní psychiku každého individua ve smyslu jisté apatie a smířlivosti. Mozek se odkrví, protože žaludek pracuje naplno. Jenže trávicí trakt následně, byť s velkými obtížemi, zvítězí a z pohody a míru zbude hov..no.
Nic se rušit nebude. Tradice jsou tradice. Hezký svátky.
Naposledy upravil(a) nemo dne 24 pro 2014, 01:49, celkem upraveno 1 x.
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

preji prijemne prozite svatky s rodinou ;)
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Lesterjs
Přispěvovatel

Příspěvek od Lesterjs »

zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Tez se připojuji a přeju krasne a klidne prožití vánočních svátku a vse nej do nového roku
VW T5 GP 103 KW long
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

taky přeji krásné vánoce a hodně uspěchu v novém roce.
CARL68
Sběrač informací

Příspěvek od CARL68 »

Krasné svátky všem a do nového roku vše nejlepší :havaj:
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

adbai: Zapomněl si na "chááá" a ještě do toho zatáhnout komouše, nebo USA. :D

Také přeji všem krásné Vánoce a hodně darů pod stromem. ;)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

když si toto zanyšlení důkladně pročteš tak to zcela odpovídá skutečnosti :-D jinak všem pohodové svátky přeji.
seat 2.0 tdi
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“