VESELÉ VÁNOCE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VESELÉ VÁNOCE
Tak tu máme zase po roce vánoce.
Tímto chci popřát všem na fóru, klidné a veselé vánoce , hodně pohody klidu a dobré nálady . No a samozřejmě nějaký ten dárek pod stromečkem.

Tímto chci popřát všem na fóru, klidné a veselé vánoce , hodně pohody klidu a dobré nálady . No a samozřejmě nějaký ten dárek pod stromečkem.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
						O Vánocích, tak nějak přirozeně, tento stav všeobecné pomatenosti vrcholí.Blábolení na vánoční tématiku, čím dál více prorostlé product placementem.Ano, pokora je snad to jediné, co stále přetrvá: pokorně se tlačíme v nákupních zónách, neboť si to pastýř přeje.Je mi úzko z toho, že zase bude určitě někdo vyzývat k rozjímání nad věcmi, nad nimiž by měl skepticky uvažující člověk uvažovat v podstatě dnes a denně.Zrušme vánoce a uvidíme. Třeba když nebude společnost žít v dojmu, že klid a mír je vyhrazen několika dnům na konci roku, položí si otázku, co to vlastně je. Zatím jsou tyto pojmy masově zhmotňovány mísami tunami bramborových salátů a vánočního cukroví, což, rozpočteno na jednoho každého obyvatele, jistě ovlivní psychiku každého individua ve smyslu jisté apatie a smířlivosti. Mozek se odkrví, protože žaludek pracuje naplno. Jenže trávicí trakt následně, byť s velkými obtížemi, zvítězí a z pohody a míru zbude hov..no.

seat 2.0 tdi
						Každý si může udělat vánoce jaké chce. Když se chce honit, ať se honí, když se chce zadlužit , ať se zadluží. Já mám nastrojený stromeček, když vykouknu z okna, dárků jsem si užil za celý život dost a dáváme si je se ženou celý rok, tak to jde mimo mě. Příbuzní ví, že nic nechci a nepotřebuji, takže mne nezatěžují dárky a já je taky. Samozřejmě největší radost z vánoc mají děti, tak ať si to užijí , ať jejich rodiče mají tolik rozumu a nezahlcují je nesmyslnými kýči dnešní doby.Jsem jen rád, že si mohu koupit co chci a je to jen na mě. Jediné, co mne potěší je, když uslyším nebo si přečtu někde mluvit rozumného člověka, který se umí zastavit, zamyslet se a má moudrost, což je dnes nedostatkové zboží..A protože i přes ta všechna protivenství je svět krásný ,tak   možná by bylo i dobré pustit chlup a dát i peněžní dárek těm, kteří to potřebují.. 

nepropadat panice...
						Nic se rušit nebude. Tradice jsou tradice. Hezký svátky.adbai píše:O Vánocích, tak nějak přirozeně, tento stav všeobecné pomatenosti vrcholí.Blábolení na vánoční tématiku, čím dál více prorostlé product placementem.Ano, pokora je snad to jediné, co stále přetrvá: pokorně se tlačíme v nákupních zónách, neboť si to pastýř přeje.Je mi úzko z toho, že zase bude určitě někdo vyzývat k rozjímání nad věcmi, nad nimiž by měl skepticky uvažující člověk uvažovat v podstatě dnes a denně.Zrušme vánoce a uvidíme. Třeba když nebude společnost žít v dojmu, že klid a mír je vyhrazen několika dnům na konci roku, položí si otázku, co to vlastně je. Zatím jsou tyto pojmy masově zhmotňovány mísami tunami bramborových salátů a vánočního cukroví, což, rozpočteno na jednoho každého obyvatele, jistě ovlivní psychiku každého individua ve smyslu jisté apatie a smířlivosti. Mozek se odkrví, protože žaludek pracuje naplno. Jenže trávicí trakt následně, byť s velkými obtížemi, zvítězí a z pohody a míru zbude hov..no.
					Naposledy upravil(a) nemo dne 24 pro 2014, 01:49, celkem upraveno 1 x.

- 
				Lesterjs
- Přispěvovatel
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=  +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
						stanekjozef@gmail.com

jinak všem pohodové svátky přeji.
 jinak všem pohodové svátky přeji.