záměnnost dvoutlač.DO?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
záměnnost dvoutlač.DO?
Zdravim,
než koupim baterky, chci se zeptat, jestli půjde DO 1J0959753A (pův. z B5 r.2000) přizpůsobit k O1 (2002, se starym/nesklopnym dvoutlačítkem, komfortka 1C0959799A), příp. jaký dvoutlačítko do vystřelováku by fungovalo s touhle O1?
Díky
než koupim baterky, chci se zeptat, jestli půjde DO 1J0959753A (pův. z B5 r.2000) přizpůsobit k O1 (2002, se starym/nesklopnym dvoutlačítkem, komfortka 1C0959799A), příp. jaký dvoutlačítko do vystřelováku by fungovalo s touhle O1?
Díky
pašíkombi AFN B597
myslím že ne (musel bys mít v tý oct 799AH) a nepůjde ti to ani na klíč
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no když půjde tahle dálka, tak pak dokoupit spodek (má rozlomený uložení planžety...), ať už s čipem nebo bez (a zrovna tu mam jak naschvál ty starý - TP03/23,ap. ... dva novější jsem před časem poslal do světa
), jinak výhledově celej vystřelovák třeba i novej (koukal jsem, že ty dvoutlačítka jsou k sehnání i za přijatelnější ceny než jako když ten muj "těžce sehnatelnej" 1J0959753A před lety byl v inzerci použitej za víc jak 1500,-...), ale majitel/kámoš má teď po svátcích taky hlouběji do kapsy a neni to nic akutního (dva klíče má), tak zatim sonduju ...
edit: a popravdě jsem mu radil taky spíš ext.alarm (jeden novej s dvěma vystřelovákama tu taky mam, ale je to jedna z těch levnějších sad, tak ani nevim, jestli tam zrovna tohle montit ...), ať to aspoň houká/imobilizuje, když na to půjde někdo se šroubovákem...
edit: a popravdě jsem mu radil taky spíš ext.alarm (jeden novej s dvěma vystřelovákama tu taky mam, ale je to jedna z těch levnějších sad, tak ani nevim, jestli tam zrovna tohle montit ...), ať to aspoň houká/imobilizuje, když na to půjde někdo se šroubovákem...
pašíkombi AFN B597
dálku i se spodkem klíče a čistou planžetou na oct1 mám za 1200.-
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
jo, to je taková normální cena za novej(vč.transpondéru předpokládam) ... to je ten 753CT? Vyřídim, ale jak už jsem psal, v úvaze je i ext.alarm (kterej je komplet za cenu tak těch dvou dálek, i když ty v tý sadě s alarmem jsou údajně míň bitelný...) a zatim na to jdeme stylem "co dům dá"
Takže se nebránim i příp. výměně, i když si někteří těchle "starších" ať už DO nebo transpondérů cenní víc
Takže se nebránim i příp. výměně, i když si někteří těchle "starších" ať už DO nebo transpondérů cenní víc
pašíkombi AFN B597
jasně že za nové a výměnu nechci když novou dálku koupíš asi za 1900.- nějaký dodo dálky jsou spíš pro zlost i když najdou se i takový co se nerozlámou a dokonce i chodí
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower