Palubní počítač

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dimec

Palubní počítač

Příspěvek od dimec »

Mam problem s pal počitačem.Vykazuje mi špatne hodnoty spotřeby nafty asi cca poloviční.pořidil jsem si Vag-com 304 a kabel.Poradte jestli to jde překodovat přes tohle a jak dík.Octavia 1.9TDI 81KW r.v.2000
mvolesko
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Palubní počítač

Příspěvek od mvolesko »

dimec píše:Mam problem s pal počitačem.Vykazuje mi špatne hodnoty spotřeby nafty asi cca poloviční.pořidil jsem si Vag-com 304 a kabel.Poradte jestli to jde překodovat přes tohle a jak dík.Octavia 1.9TDI 81KW r.v.2000
to víš že to jde tady máš návod:
Steuergerät Anpassung

STG 17 (Kombiinstrument) auswählen
STG Anpassung -> Funktion 10

-> Kanal 03 (Verbrauchsanzeige)
Der Basiswert ist 100 nun könnt ihr das ganze in 5% Schritten einstellen, die jeweiligen Maximalwerte sind 85 bzw. 125.
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
dimec

Příspěvek od dimec »

mvolesko píše:
dimec píše:Mam problem s pal počitačem.Vykazuje mi špatne hodnoty spotřeby nafty asi cca poloviční.pořidil jsem si Vag-com 304 a kabel.Poradte jestli to jde překodovat přes tohle a jak dík.Octavia 1.9TDI 81KW r.v.2000
to víš že to jde tady máš návod:
Steuergerät Anpassung

STG 17 (Kombiinstrument) auswählen
STG Anpassung -> Funktion 10

-> Kanal 03 (Verbrauchsanzeige)
Der Basiswert ist 100 nun könnt ihr das ganze in 5% Schritten einstellen, die jeweiligen Maximalwerte sind 85 bzw. 125.
To mi moc neříka prosim trochu mi pomozte.Mam program v češtině
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

už se to tu řešilo vícekrát.

Zvolíš řídící jednotku 17 (Palubní deska), dáš fukci 10 (Přizpůsobení), a v kanálu 03 můžeš nastavovat hodnoty od 85 do 125. 100 = 100% což je střed; 85 = o 15% méně, 125 = o 25% více. Jde to nastavovat v krocích po 5%.

Jestli ti to ovšem ukazuje 1/2 hodnoty, tak je problém asi jinde. Zkus hledat. Chyby v paměti, špatné nakódování, apod.
dimec

Příspěvek od dimec »

vagus píše:už se to tu řešilo vícekrát.

Zvolíš řídící jednotku 17 (Palubní deska), dáš fukci 10 (Přizpůsobení), a v kanálu 03 můžeš nastavovat hodnoty od 85 do 125. 100 = 100% což je střed; 85 = o 15% méně, 125 = o 25% více. Jde to nastavovat v krocích po 5%.

Jestli ti to ovšem ukazuje 1/2 hodnoty, tak je problém asi jinde. Zkus hledat. Chyby v paměti, špatné nakódování, apod.
mam tam nastaveno 100% tak jsem to zvedl a spotreba se mi zvedla.Jake by meli byt ty chyby nic mi to nevykazuje a co to spatne nakodovani???Dik za pomoc
romario
Nováček

Příspěvek od romario »

Ja ti bohuzel nepomuzu ale chtel bych si taky poridit kabel abych si s moji octou mohl hrat.Prozradil bys prosim kde si kabel kupoval?Diky
dimec

Příspěvek od dimec »

romario píše:
Ja ti bohuzel nepomuzu ale chtel bych si taky poridit kabel abych si s moji octou mohl hrat.Prozradil bys prosim kde si kabel kupoval?Diky
kabel jsem koupil na http://www.obd2.websnadno.cz/
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“