Žhavicí lišta pd

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vircz
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Žhavicí lišta pd

Příspěvek od Vircz »

Zdravím, zkoušel někdo nahradit žhavicí lištu u pd nějakým vlastním způsobem? Samozřejmě se mi ji podařilo zlomit :) a zajímalo by mě i k čemu jsou k ní 2 kabely. Jedná se o Arl 2001. Ještě abych nezakládal nové téma, napadlo mě vedení k a od cooleru, z důvodu změny turba, nahradit kovovým vedením. Bohužel nemám možnost svářet nerez a tak bych ho vyrobil ze železa, jenže mě trápí rez, která by pravděpodobně poškodila časem motor. Lze nějak potrubí ošetřit i zevnitř?
G III ASV, 1749V, PP764, Chip, 60mm výfuk, kat off, egr off
O1 1.8t AGU
Passat 3b5 1.9 TDI
G4 1.9 TDI 110kw 4x4, Chip, +80%, egr off, kat off, GTB2260V
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

viděl jsem samodomo úpravu takovou, že na žhavkách byly vyřezány závity a přišroubované dráty s očkama, jak to měly starší vozy (ty měly spíše plechové propojovací lišty). ale asi by jsi tu lištu od někoho sehnal jetou, dobrou.

s druhou otázkou nevím, ale železo bych tam asi nedal. to už radši použil gumová kolena a gumové spojky, aby jsem nemusel svařovat.
fajo
Nováček

Příspěvek od fajo »

ja so mal na ARL upravene vedenie cisto iba zo zeleza, musel som to prerabat lebo IC som daval pred clima chladic a daval som ho aj nizsie, nemal som s tym nikdy problem a uz vobec nie s hrdzov. odbrzdene 165 KW :),
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kdyžtak ji mám...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“