ELM 327 ano či ne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ELM 327 ano či ne
Má někdo zkušenosti s levnou diagnostikou ELM 327? funguje to? dá se na to spolehnout? jaký nejlépe soft full a v češtině k tomu stáhnout? jde mi hlavně o vyčítání a mazání chyb a reset inspečky. díky
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
tam není přesně ta odpověď kterou potřebuji...tam se řeší kkl a hex - to vše mám. do telefonu nic nechci. potřebuji napichovat a mazat chyby na francouzích a pokud to někdo má,tak jsem chctěl hodnocení, zda je s tím spokojený...a né jako já s Delphi, která ukáže např chybu předpínačů pásu a on je to ve skutečnosti podvolantový kroužek
zajímají mě přímo uživatelské zkušenosti
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
ELM 327 ano či ne
Mám používám u stila + program v notasu Fiat ecu scan nebo multi scan + program v mobilu . Výhoda neplete se kabel mám bluetooth jinak vše se odvíjí od toho co používáš za program a typ řídicí jednotky v autě . U Okt. I jsem to nezkoušel mám 81kW 2003
no tak to jste mě zklamali. takže to tedy nefunguje. no já se vydal cestou pokusů a objednal ho. přinejhorším 700kč v hajzlu. stáhnul jsem k tomu scan master 2.1 full cz no a zkusím ho. když to nepůjde,tak jsem vyhodil sedm stovek
a co vlastně na něm nefunguje? nelze se spojit? kecá? nebo kde je problém? já ho zatím zkusil na oktě...normálně se spojil,ale z toho programu jsem nějak nebyl moudrý. zkusím ještě jiný soft...vyhodit ho můžu vždycky 
Ano ale spojis sa len s motorovou jednotkou ktora podporuje eobd a ostatne podstatne jednotky ako abs, airbag ,konfort atd... Cize je to ako citacka eobd. Ako ono to podporuje vsetky komunikacne protokoly ale neobsahuje v sebe multiplex na prehadzovanie komunikacnej linky na ine piny a aj obsluzne softy su vadsinou na hovno
je to dobre akurat na fiat ecuscan ale inak nic.