renault laguna pada do nouze
Moderátoři: šulda, Moderátoři
renault laguna pada do nouze
Renault laguna 2.0 IDE rv 2003 103KW,Vozidlo dlouze pri startu toci,a nechce se mu nastartovat.Po dlouhem toceni motor chytne.Kdyz se zahreje,tak spadne do nouze a nema vykon.vzdy se musi chcipnout a znovu nastartovat.
Zapalovaci kabely jsou vymeneny,na 3 valci byl ko.
Pis to tuto chybu:
P0170 - Fuel Trim Malfunction (Bank 1)
Zapalovaci kabely jsou vymeneny,na 3 valci byl ko.
Pis to tuto chybu:
P0170 - Fuel Trim Malfunction (Bank 1)
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
skrtici klapka vycistena,jeste jsem vyndal vzduchovy filtr,na ten asi nikdo nesahl,jelikoz na nem byl jeste renault,a byl zabordelovany,tak jsem ho poradne profoukl,jelikoz momentalne jiny u sebe nemam.Vycistil jsem klapku.Motor lepe startuje,ale jak se to zahreje tak me to pres 2000ot(min nepusti.Muze na to mit vliv abs?Tam se neco deje na pravem kole,stezuje si na to jednotka.Po vycisteni filtru uz to nestartuje dlouho,ale jak se to zahreje tak a zrovna si to vzpomene tak nad 2000tis to nevytocim
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
jeste jsem nacetl jine jednotky,jelikoz se rozsvici i kontrolka abs.
Jednotka abs pise tyto chyby:
DF122 NEPLATNE MULTIPLEXNI VSTRIKOVANI - PRERUSOVANY
DF066 ZADNE VSTRIKOVANI - MULTIPLEXNI SIGNAL - VYSILANI VSTRIKOVANI CHYBI - POUZIT PROCEDURU VYHLEDAVANI CHYB PRO MULTIPLEXOVANOU SIT
DF 120 - KONFIGURACE TYPU PREVODOVKY - NEZNAMY STAV
NA CO SE PODIVAT?Ja jsem se dostal pod baterku a prosel jsem svazek u jednotky motoru az k motoru- svazek je ok
kde najdu abs jednotku?
Jednotka abs pise tyto chyby:
DF122 NEPLATNE MULTIPLEXNI VSTRIKOVANI - PRERUSOVANY
DF066 ZADNE VSTRIKOVANI - MULTIPLEXNI SIGNAL - VYSILANI VSTRIKOVANI CHYBI - POUZIT PROCEDURU VYHLEDAVANI CHYB PRO MULTIPLEXOVANOU SIT
DF 120 - KONFIGURACE TYPU PREVODOVKY - NEZNAMY STAV
NA CO SE PODIVAT?Ja jsem se dostal pod baterku a prosel jsem svazek u jednotky motoru az k motoru- svazek je ok
kde najdu abs jednotku?
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
bohuzel se do motorovky Geo dostanu pouze pres vseobecne obd,takze nevidim vubec hodnoty tlaku.
Jinak jsem rozbalil svazek v u rj abs a je vse v poradku.Mel jsem odpojenou baterku a ted jsem ji pripojil a vozidlo prestalo hned chytat na poprvi.Zacalo to psat zavadu
P0600 SERIOVE SPOJENI VOZIDLA
P0500 SNIMAC RYCHLOSTI VOZIDLA A
zrovna mi spadl notebook tak jsou mozna ty cisla zavad mezi sebou prehozeny.
Jinak po smazani tehle zavad to chytne hned,ale sviti kontrolka abs.Ted uz se nemuzu s abs spojit od te doby co jsem sahal na svazk k abs.
Nasel jsem tam dratecky Can bus a ty meril jsem mezi nimi odpor,odpor byl 120.5 ohmu a zkrat na kostru nebo plus nemeli.
Co byste mi poradili zmerit?Myslim si ze se neco deje ne sbernici,a nebo nejaky napajeni.
Jinak jsem rozbalil svazek v u rj abs a je vse v poradku.Mel jsem odpojenou baterku a ted jsem ji pripojil a vozidlo prestalo hned chytat na poprvi.Zacalo to psat zavadu
P0600 SERIOVE SPOJENI VOZIDLA
P0500 SNIMAC RYCHLOSTI VOZIDLA A
zrovna mi spadl notebook tak jsou mozna ty cisla zavad mezi sebou prehozeny.
Jinak po smazani tehle zavad to chytne hned,ale sviti kontrolka abs.Ted uz se nemuzu s abs spojit od te doby co jsem sahal na svazk k abs.
Nasel jsem tam dratecky Can bus a ty meril jsem mezi nimi odpor,odpor byl 120.5 ohmu a zkrat na kostru nebo plus nemeli.
Co byste mi poradili zmerit?Myslim si ze se neco deje ne sbernici,a nebo nejaky napajeni.
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Tady je jednotka motoru schovana pod baterkou a jednotka ABS taky zrovna neni na peknym miste.Muzu Geo napojit osciloskop na jednotku abs vcetne canu a pak jen odpojit konektor od jednotky abs a nechat tam napojeny oscil na konektoru abs?Bohuzel nemam moznost to nicim jinym nacistgeo píše:Asi to bude tak jak jsi to psal na fcd ta komunikace s abs tam asi bude hrát roli ale stejně by to chtělo to načíst pořádně aby tě něco nevyšplouchlo.Jinak nahrej ten can motorovka abs a uvidíš zda ji něco likviduje případně pak nahrej znovu s odpojenou abs zda se to srovná.

Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
tak mi pada napeti na can busu.Zontroloval jsem odpojovanim zatim jednotku budiku,autoradio,a ostatni jednotky zatim nemuzu najit.
Nemate nekdo schema kde najdu vsechny jednotky v tomhle aute?Nejlepe kudy vede kabelaz canu pohonu?Na potce je namereny prubeh canu.Jedine co jsem zjstil je ma to snimac tlaku v pneu,ale nejsou tam cidla v diskach,takze sviti kontrolka tlaku v pneu,ale nemelo by to mit vliv.

Nemate nekdo schema kde najdu vsechny jednotky v tomhle aute?Nejlepe kudy vede kabelaz canu pohonu?Na potce je namereny prubeh canu.Jedine co jsem zjstil je ma to snimac tlaku v pneu,ale nejsou tam cidla v diskach,takze sviti kontrolka tlaku v pneu,ale nemelo by to mit vliv.

Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td