Falešný dálniční známky..

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Falešný dálniční známky..

Příspěvek od roman1648 »

Včera mě celkem nadzvedla tato informace ve zprávách...jako pochopím když si to někdo koupí u Vietnamců, ale to asi nikdo normální neudělá...
Jak já mám ovlivnit že nějakej špekulant majitel pumpy to někde nakoupil od nějakých překupniku ??
A co si budeme povídat, každej rád ušetří a když ji někdo nabidne řeknu v kamennym obchodě za pulku, co bych si ji nekoupil..
Má to být ošetřený tak že bude v databázi SPZ a hotovo, nepotřebuješ žádný kokotiny lepit na okno....ale to by zse nevydělala tiskárna cenin vlastně..no je to složitý (rofl)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

TVL !!! tady seš v Čechách (LOL) :P budíček
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Přesně, se koukej probrat, tady jde stát proti svým občanům. Ale mě taky pobavilo že za to, že v dobré víře zakoupíš dálniční známku normálně na benzínce a ona bude falešná, tak je to jako bys ji neměl a oni ti můžou dát pořádnýho flastra. Prostě buzerovat a bránit. (hm)
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Je to jak s falešnyma penězama,kdyz ti je nekde vrati,poznas prd,ja bezne ultrafialovou lampicku nenosim...
Probrat by se tu mel nekdo jinej hadam
STIB
Přispěvovatel

Příspěvek od STIB »

Mají to udělat podle kamionů a je klid.
OCTAVIA- ALH
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

stát snad ani nejde proti občanům , taková panická tragedie to zase nejni

jen z nich dělá tupý kokoty a oni s tim nemaji problém :D
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Je to jak s falešnyma penězama,kdyz ti je nekde vrati,poznas prd
Na penéze nemáš účet, ale když koupíš falešnou s dokladem, tak šance je. Já ale pochybuju, že někdo vystaví na falšnou známku daňový doklad. Pokud je cena nižší, tak je vše jasné.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

origoš píše:
Je to jak s falešnyma penězama,kdyz ti je nekde vrati,poznas prd
Na penéze nemáš účet, ale když koupíš falešnou s dokladem, tak šance je. Já ale pochybuju, že někdo vystaví na falšnou známku daňový doklad. Pokud je cena nižší, tak je vše jasné.
Tu známku si klidně můžeš koupit za plných 1500,- a po půl roce něco řeš.
Tel:776005385 Nový Bor
lt.kubosh
Aktivista

Re: Falešný dálniční známky..

Příspěvek od lt.kubosh »

roman1648 píše:Včera mě celkem nadzvedla tato informace ve zprávách...jako pochopím když si to někdo koupí u Vietnamců, ale to asi nikdo normální neudělá...
Jak já mám ovlivnit že nějakej špekulant majitel pumpy to někde nakoupil od nějakých překupniku ??
A co si budeme povídat, každej rád ušetří a když ji někdo nabidne řeknu v kamennym obchodě za pulku, co bych si ji nekoupil..
Má to být ošetřený tak že bude v databázi SPZ a hotovo, nepotřebuješ žádný kokotiny lepit na okno....ale to by zse nevydělala tiskárna cenin vlastně..no je to složitý (rofl)
Proboha nenenene. Zadny databaze SPZ a kamery. Ad a) v tomhle bananistanu to daji zase nejake firme, ktera sebere 3/4 zisku
b) nikdy nevis, kterej zkorumpovanej fizl nebo jinej urednik zaznamy proda zlodejum nebo komukoliv a presne vis kdy odjizdis z domova, kam jedes a kdy se vracis
c) je to jen krucek ke zmrdoakci prujezdove radary vsude ve jmenu bezpecnostiikdybytomelozachranitjedinylidskyzivot.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

doklad nejni problém a jen tak mimochodem je na tom dokladu číslo známky??? a povinnost vozit doklad sebou?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Ladas píše:doklad nejni problém a jen tak mimochodem je na tom dokladu číslo známky??? a povinnost vozit doklad sebou?
Není a pokud vyhodíš podklad na které je nalepena část, která se lepí na okno nic nezjistí.
Tel:776005385 Nový Bor
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Kupuju známky na poště a na jednu si beru doklad, mám to na firemní vozidlo a pani napíše číslo známky na stvrzenku, ale u pump nebo jinde těžko.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

idioti kdyby se to řešilo jak v maďarsku je klid a projedeš bránou bez zaplacení hned na první pumpě kde je celní správa už o tobě systém ví...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Ty jsou snad odedne zavedení dálničních známek :-D
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Jezdim bez znamky a je klid:)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs