dlouhe kodovanie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dlouhe kodovanie
caute chlapi chcel som si nakodovat octaviu 2 na prisvetlenie zataciek hmlovkami
mam original vag.pouzil som pre dlhodobe kodovanie coding calculator 3,0
vez vag som zvolil centralna elektronika kodovanie vyskocil mi 60miestny kod v codingu som si zadal 60miestne kodovanie zaskrtol moznost prisvetlovanie hmlovkamy vlozil kod spet do vag a prekodoval lenze auto nepriosvetluje neviete niekto pomoct ? v codingu pri 60 miestnom kodovani mi aj vyskakuju moznosti NEMOZNE -ANO . NEMOZNE-NE VIETE NIEKTO CO TO MA BYT ?
mam original vag.pouzil som pre dlhodobe kodovanie coding calculator 3,0
vez vag som zvolil centralna elektronika kodovanie vyskocil mi 60miestny kod v codingu som si zadal 60miestne kodovanie zaskrtol moznost prisvetlovanie hmlovkamy vlozil kod spet do vag a prekodoval lenze auto nepriosvetluje neviete niekto pomoct ? v codingu pri 60 miestnom kodovani mi aj vyskakuju moznosti NEMOZNE -ANO . NEMOZNE-NE VIETE NIEKTO CO TO MA BYT ?
Naposledy upravil(a) majokx dne 14 úno 2015, 17:20, celkem upraveno 1 x.
ahoj tak nepodarilo sa mi to rozchodit
zvolil som moznost v byte 23 bit 3-4 08 otocit svetla pres mlhova svetla
skopiroval kod a nefunguje aj tak nerozumiem tomu
najprv som v kolonke bin nemal ako si pisal ty 00001100 ale bolo 00001000
prepisal som aj to a aj tak nefunguje nerozumiem
rozmyslal som este nad tym ci niesu volako spatne zapojene tie hmlovky len skusal som ich aj cez akcne cleny a funguju takze zapojenie bude spravne
zvolil som moznost v byte 23 bit 3-4 08 otocit svetla pres mlhova svetla
skopiroval kod a nefunguje aj tak nerozumiem tomu
najprv som v kolonke bin nemal ako si pisal ty 00001100 ale bolo 00001000
prepisal som aj to a aj tak nefunguje nerozumiem
rozmyslal som este nad tym ci niesu volako spatne zapojene tie hmlovky len skusal som ich aj cez akcne cleny a funguju takze zapojenie bude spravne