Nefunkcne dialkove po diagnostike VCDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nefunkcne dialkove po diagnostike VCDS
Pozdravujem, vedel by niekto pls poradit?
Seat Alhambra 1,9 TDI 2005
Od auta boli 2 kluce. Na jednom dialkovy central fungoval, na druhom nie. Vcera som ten jeden kodoval podla navodu (tri krat otvorit a potom podrzat zatvaranie+tri krat otvaranie) a fungoval bezchybne.
Po dnesnej diagnostike na VCDS 12.12 nefunguje ani na jednom central. Robena bola iba diagnostika a mazanie chyb.
Kodovanie podla navodu zial uz nefunguje.
Skusal som aj odpojit bateriu na cca 15min.
Ako dosiahnut opatovne fungovanie dialkoveho centralu na oboch?
Dakujem za kazdu radu
Seat Alhambra 1,9 TDI 2005
Od auta boli 2 kluce. Na jednom dialkovy central fungoval, na druhom nie. Vcera som ten jeden kodoval podla navodu (tri krat otvorit a potom podrzat zatvaranie+tri krat otvaranie) a fungoval bezchybne.
Po dnesnej diagnostike na VCDS 12.12 nefunguje ani na jednom central. Robena bola iba diagnostika a mazanie chyb.
Kodovanie podla navodu zial uz nefunguje.
Skusal som aj odpojit bateriu na cca 15min.
Ako dosiahnut opatovne fungovanie dialkoveho centralu na oboch?
Dakujem za kazdu radu
Po r.v. 2003 - Je-li auto zamčené, pak odemkněte klíčem, stiskněte tlačítko odemkni, vložte klíč do zapalování a otočte na 1, vypněte zapalování a klíč vytáhněte, stiskněte tlačítko odemkni nebo zamkni.
VCDS:
46 komfort
prizpusobeni
kanal 21
vyberes pozici 1-4 (počet klíčů)
napises dane cislo
zvolis testovat
zmacknes tlacitko na do
zobrazi se na vagu rozpoznano
dáš* ulozit
hotovo, ulozene dalky se daji kontrolovat v merenych hodnotach, skupina 7 .. jednicky znamenaj ulozenou dalku na dane pozici, nuly je prazdno
VCDS:
46 komfort
prizpusobeni
kanal 21
vyberes pozici 1-4 (počet klíčů)
napises dane cislo
zvolis testovat
zmacknes tlacitko na do
zobrazi se na vagu rozpoznano
dáš* ulozit
hotovo, ulozene dalky se daji kontrolovat v merenych hodnotach, skupina 7 .. jednicky znamenaj ulozenou dalku na dane pozici, nuly je prazdno
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
ked sa pripojíš na jednotku cenrálnej elektriky daj merané hodnoty kanal 12 alebo 13 /niesom si istý/ potom pole 4 co ti tam naskakuje po stlačení nejakého talčidla na DO /vidí jednotka klučiky/ ?TropheuS píše:To som uz skusal.
Ale aj tak dakujem.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE