rozmer podložiek strmeň-trubka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rozmer podložiek strmeň-trubka
vie niekto povedať aké sú podložky na priepustnom šróbe, medzi brzdovou trubkou a strmeňom vzadu na O1 AHF (232mm)?
nemám to rozobraté, brzdovka začala z ničoho nič presakovať
a čo tam odporúčaáte dávať, klasické medené alebo duté??
nemám to rozobraté, brzdovka začala z ničoho nič presakovať
a čo tam odporúčaáte dávať, klasické medené alebo duté??
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
průměr podložky
já myslím, že jako na M12 (komplet ty třmeny mám v krabici u rodičů ,bych se tam případně kouknul a změřil)
zobral som 10x16 a 12x18(medené), snáď niektorá tam bude dobrá..
po rozobrati som tam našiel 12x18, ale hliníkovú!!
neviem či to je orig., alebo to tam len niekto dal,
môžu sa na ten strmeň použiť medené?????
po rozobrati som tam našiel 12x18, ale hliníkovú!!
neviem či to je orig., alebo to tam len niekto dal,
môžu sa na ten strmeň použiť medené?????
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
Kdyz jsem koupil loni novy trubky na zadek, tak tam byl hlinik, a co jsem tak rozdelal u riznych aut s ruznym rokem vyroby, tak tam byl vzdycky hlinik a krom jedne ktera praskla mi to nikdy neteklo, ani neschnilo a jezdim v soli celou zimu kazdy den 
Mozna tam klidne muze byt med, koneckoncu je lepsi, ale asi se setri i tady a tak se tam sere hlinik
Mozna tam klidne muze byt med, koneckoncu je lepsi, ale asi se setri i tady a tak se tam sere hlinik
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
JJ, 1000covka mela jen jeden okruh a k tomu taky jen 4 bubny, mivali jsme ji doma. Jinak ten hlinik asi lepsi nebude, spis ojebavaji uz i tu sul
. Ne vazne, jasne ze to zere ten hlinik, on i sam o sobe na vzduchu oxiduje, takze se muze stat ze casem schnije a uplne se rozpadne/rozsype a zacne to tyct jak Dunaj, ale znas to - my co se v tom porad hrabem a davame podlozky kazdou chvili novy, tak nam az takovy nebezpeci nehrozi

. Ne vazne, jasne ze to zere ten hlinik, on i sam o sobe na vzduchu oxiduje, takze se muze stat ze casem schnije a uplne se rozpadne/rozsype a zacne to tyct jak Dunaj, ale znas to - my co se v tom porad hrabem a davame podlozky kazdou chvili novy, tak nam az takovy nebezpeci nehrozi O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
origo je hliník. Jsou auta který to mají po 150 tis shnilý, a jsou auta který mají půl milionu a 15 let a podložka není ani zoxidovaná..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
Jarda S.
- Aktivista
měď, hliníkovej třmen a k tomu slaná voda to nejni moc dobrá kombinacecin píše:Kdyz jsem koupil loni novy trubky na zadek, tak tam byl hlinik, a co jsem tak rozdelal u riznych aut s ruznym rokem vyroby, tak tam byl vzdycky hlinik a krom jedne ktera praskla mi to nikdy neteklo, ani neschnilo a jezdim v soli celou zimu kazdy den
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw