Zablokované orig rádio symphony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zablokované orig rádio symphony
Ahoj, přitelkyně měla v servise auto a mechanikovi se prý vybila baterka a v důsledku toho se zablokovalo radio. Prý se musí zadat 4 místný kod tak jsem jel do škodovky s tím že mi ho tam dají (známý řikal že by mi ho měli dát dát během pár minut a zdarma) tam mi řekli že u toho musí být autoelektrikář a je to práce na půl hodiny s tím že zaplatím 300,- a musím se objednat ale to se mi nezdá, měli by ty kody přece mít a jen ho najít podle vin nebo to je složitější? Díky
Nemusi, auto musí byt napichnute online, kvůli tomu kdyby se jednalo o kradene radio apod..Je potřeba online vyplnit při napichnutem voze jmeno zákazníka, narodnost, číslo zakazky, stahne si to samo SEZ radia (nebo se zada manulane jednali se o starsi vozidlo), vin vozu a po te vyda kod radia.dreizig5 píše:stačí když jim řekneš SKZ z radia a musí ti ho říct do pul minuty.a tři kila je adekvátní cena.
Zadne "musí ti to rict do pul minuty", to tedy vazne nemusi

uiqjirka píše:Nemusi, auto musí byt napichnute online, kvůli tomu kdyby se jednalo o kradene radio apod..Je potřeba online vyplnit při napichnutem voze jmeno zákazníka, narodnost, číslo zakazky, stahne si to samo SEZ radia (nebo se zada manulane jednali se o starsi vozidlo), vin vozu a po te vyda kod radia.dreizig5 píše:stačí když jim řekneš SKZ z radia a musí ti ho říct do pul minuty.a tři kila je adekvátní cena.
Zadne "musí ti to rict do pul minuty", to tedy vazne nemusi
ok.je to možný,já zvednu telefon zavolám borcovi řeknu mu skz a on mě řekne pin.