Zablokované orig rádio symphony

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jimmy3
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zablokované orig rádio symphony

Příspěvek od jimmy3 »

Ahoj, přitelkyně měla v servise auto a mechanikovi se prý vybila baterka a v důsledku toho se zablokovalo radio. Prý se musí zadat 4 místný kod tak jsem jel do škodovky s tím že mi ho tam dají (známý řikal že by mi ho měli dát dát během pár minut a zdarma) tam mi řekli že u toho musí být autoelektrikář a je to práce na půl hodiny s tím že zaplatím 300,- a musím se objednat ale to se mi nezdá, měli by ty kody přece mít a jen ho najít podle vin nebo to je složitější? Díky
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

stačí když jim řekneš SKZ z radia a musí ti ho říct do pul minuty.a tři kila je adekvátní cena.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Najprv zapni klucik (zapalovanie) tak aby svietili kontrolky a potom zapni radio. Pokial je origo z tohto auta tak si samo preberie PIN kod za par sekund z budikov ;)
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

dreizig5 píše:stačí když jim řekneš SKZ z radia a musí ti ho říct do pul minuty.a tři kila je adekvátní cena.
Nemusi, auto musí byt napichnute online, kvůli tomu kdyby se jednalo o kradene radio apod..Je potřeba online vyplnit při napichnutem voze jmeno zákazníka, narodnost, číslo zakazky, stahne si to samo SEZ radia (nebo se zada manulane jednali se o starsi vozidlo), vin vozu a po te vyda kod radia.
Zadne "musí ti to rict do pul minuty", to tedy vazne nemusi :roll:
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

uiqjirka píše:
dreizig5 píše:stačí když jim řekneš SKZ z radia a musí ti ho říct do pul minuty.a tři kila je adekvátní cena.
Nemusi, auto musí byt napichnute online, kvůli tomu kdyby se jednalo o kradene radio apod..Je potřeba online vyplnit při napichnutem voze jmeno zákazníka, narodnost, číslo zakazky, stahne si to samo SEZ radia (nebo se zada manulane jednali se o starsi vozidlo), vin vozu a po te vyda kod radia.
Zadne "musí ti to rict do pul minuty", to tedy vazne nemusi :roll:

ok.je to možný,já zvednu telefon zavolám borcovi řeknu mu skz a on mě řekne pin.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

pin k symphony dají i bez napíchlého auta...
300 je asi "ok" cena...

ale taky bych myslel že si to po nějaké době načte pin z budíků a poběží to
jaký rok je to auto?
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

dreizig5 píše:ok.je to možný,já zvednu telefon zavolám borcovi řeknu mu skz a on mě řekne pin.
Lze to udelat takto "bokem".Pak to dela ale na vlastni triko a kdyby nedejboze se jednalo o kradene radio, idkyz nevedomky, ma "tvuj" borec velky problem a navic prijde o certifikaci/login na takovy ukon.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“