Audi A6 Quattro AFB snímač ot.mot.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A6 Quattro AFB snímač ot.mot.
Nevíte někdo,na tomto autě jestli snímač ot.snímá ze zubů na setrvačníku,nebo z takových prolisů co jsou hned za ním.Případně dodám fotku.Díky...
-
slovacek.milos
- Aktivista
Ne je to manuál.jenže snímač stojí mimo orubený věnec a bere sig.z takových prolisů.Už jsem sundal převodovku a žádná chyba tam na setrvačníku není.Je to tak snímač stojí mimo zubový věnec.Nemůžu to natočit
a při startu mi to ukazuje 130 otáček a to mi připadá málo... Už jsem z toho blbej reju se v tom už tejden a nic.Nejdřív jsem myslel,že čerpadlo ,ale už tam mám třetí a stále nic.Samozřejmě žádná chyba v paměti,rozvody OK,odvzdušněmo super....Jestli někoho něco napadá tak písněte

a při startu mi to ukazuje 130 otáček a to mi připadá málo... Už jsem z toho blbej reju se v tom už tejden a nic.Nejdřív jsem myslel,že čerpadlo ,ale už tam mám třetí a stále nic.Samozřejmě žádná chyba v paměti,rozvody OK,odvzdušněmo super....Jestli někoho něco napadá tak písněte
-
slovacek.milos
- Aktivista
roztahni to lanem, musíš tam mít minimálně půl nádrže nafty!!!!!, na ten snímač se vyprdni jebal ho cyp,
mi se to stalo víckrát jak furt startuješ tak skočí snímač a umí skočit tak že nejde smáznou mužeš ho měnit desetkrát, kontrolovat dráty a nic, stačí když ti trochu spadne nafta a některé VP 44 neodvzdušníš jedině že do něj pustíš tlak mnoho atm nebo lano
troječka a po sto metrech zavrní věř tomu
pak napiš
https://www.youtube.com/watch?v=pEjBwWtsXXQ všechno de roztáhnout
mi se to stalo víckrát jak furt startuješ tak skočí snímač a umí skočit tak že nejde smáznou mužeš ho měnit desetkrát, kontrolovat dráty a nic, stačí když ti trochu spadne nafta a některé VP 44 neodvzdušníš jedině že do něj pustíš tlak mnoho atm nebo lano
troječka a po sto metrech zavrní věř tomu
pak napiš https://www.youtube.com/watch?v=pEjBwWtsXXQ všechno de roztáhnout
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista