vodni pumpa airtex
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
vodni pumpa airtex
za poslední rok jsem udelat dost rozvodu a všude jsem daval vodni pumpu airtex.nedavno se mi vratilo jedno auto po 3tis. km a pumpa tece.no rikal jsem si stat se muze.vcera jsem lehnul pod svoje a opet pumpa tece.bylo na ni necelých 11tis.km.jinak v rozvodove sade contitech napinaci kladka litens a vni lozisko korea.po necelých 11 tis.km. chrastila jak po 100 tis.km.chtel bych zacit davat komplet sady od iny.vim ze kladky a remen je ok ale nevim co pumpa.nemate stim někdo zkusenosti,?
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
já mám dobrou zkušenost s Graf, nikdy se mi nestalo že by tekla. A teď jsem měnil rozvody na OII 1,9 TDI ,sada Contitech a malá kladka byla GMB a pumpa se mi taky moc nezdála na pohled, navíc v sadě nebyly ani štefty, jenom matky. Byla tam Contitech sada co jsem dával před 4 lety, najeto 125 tis,Graf ještě s kovovou vrtulí a pumpa by možná ještě jedny rozvody dala,šla ještě celkem ztuha,bez vůle,malá INA kladka šustila,napínací jakž takž,řemen OK.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Přispěvovatel
- gigidpietro
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
josef fejfar píše:zatim mi tekla na dvou autech.jednou u zakaznika na lagune po 3tis.km.tam me to vyslo skoro na deset tisic protoze zacla tyct na druhy stane republiky.samozrejme si to nechali udelat tam.druha byla nastesti na vlastnim aute po 10 tis.km.koupil jsem uz radsi origo vw a snad bude klid.
tak to byl supr kseft to ti vůbec nezavidim ale jak na to ,když chtej lidi (zakazníci ) to nejlevnejsi a záruku neomezenou ??
tak to byl supr kseft to ti vůbec nezavidim ale jak na to ,když chtej lidi (zakazníci ) to nejlevnejsi a záruku neomezenou ??[/quote]
Uplne jednoduse, bud tam dam to co uznam za vhodny ja (mam odzkouseny) nebo at s tim jede jinam. I kdyz ti vyrobce uzna reklamaci, tak vrati pouze penize za vadny dil. Kdo zaplati opakovanou vymenu a nese nasledky? Mechanik. A ted si predstav ze se treba ta levna pumpa co zacala trosku potit zadre a pretrhne remen? To se pak smichy neudrzis:)
Uplne jednoduse, bud tam dam to co uznam za vhodny ja (mam odzkouseny) nebo at s tim jede jinam. I kdyz ti vyrobce uzna reklamaci, tak vrati pouze penize za vadny dil. Kdo zaplati opakovanou vymenu a nese nasledky? Mechanik. A ted si predstav ze se treba ta levna pumpa co zacala trosku potit zadre a pretrhne remen? To se pak smichy neudrzis:)