Turbo z vw touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo z vw touran
Cao pujde tohle turbo napasovat do leona??
Re: Turbo z vw touran
a ty si myslis ze do tourana sa dava len jedno turbo?povedz aspon niaky kod motora,alebo vykon,objem...sygrumil píše:Cao pujde tohle turbo napasovat do leona??
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
-
tomáš karbus
- Aktivista
-
tomáš karbus
- Aktivista
tomáš karbus píše:no mě zas tak velké nepřijde, ale mam za to, že sem dukes nebo někdo posílal tabulku s parametry turb od garetu, skus to vyštrachat a porovnat to podle toho, někde ji mám taky doma v kompu, ale ted se k tomu nedostanu
Proti puvodnimu je fakt o dost vetsi. Ja na to jeste mrknu a poslu cely kod nekdy vecer. kdybys nekde nasel tu tabulku bylo by to fajne
-
tomáš karbus
- Aktivista
napiš číslo toho turba nebo vyfoť větší detail toho štítku s těma číslama, jinak jestli to dobře chápu, tak ty máš Leona 66kW s motorem AGR s obtokovým turbem a chtěl bys tam nacpat tady toto turbo. To záleží na tom čísle, ale jestli je to tak jak jsem napsal, tak ti tam půjde, ale budeš muset vyměnit ještě dalších pár věcí, sací rouru od filtru, trubku mazaní(případně naohýbat), 1. díl výfuku, předělání hadiček, výměna ventilu N75 a nakonec, aby to dobře fachalo nechat předělat soft v jednotce, jinak to turbo, jestli je na něm to číslo jak jsem psal (038253019N) je např. z Leona 110k s motorem ASV, z Tourana by muselo začínat 03G..., ale to by mělo mít připojení na bajonet a toto to tak nemá, takže si myslím, že máš turbo normálně z obyč. 110koňky
-
tomáš karbus
- Aktivista
Huml píše:napiš číslo toho turba nebo vyfoť větší detail toho štítku s těma číslama, jinak jestli to dobře chápu, tak ty máš Leona 66kW s motorem AGR s obtokovým turbem a chtěl bys tam nacpat tady toto turbo. To záleží na tom čísle, ale jestli je to tak jak jsem napsal, tak ti tam půjde, ale budeš muset vyměnit ještě dalších pár věcí, sací rouru od filtru, trubku mazaní(případně naohýbat), 1. díl výfuku, předělání hadiček, výměna ventilu N75 a nakonec, aby to dobře fachalo nechat předělat soft v jednotce, jinak to turbo, jestli je na něm to číslo jak jsem psal (038253019N) je např. z Leona 110k s motorem ASV, z Tourana by muselo začínat 03G..., ale to by mělo mít připojení na bajonet a toto to tak nemá, takže si myslím, že máš turbo normálně z obyč. 110koňky
Cau snad jsme opsali vse... GT1720V
HGR036253019N V500
713673-5 JAE007292
Huml píše:036.....je blbost, buď 038 nebo 03G, ale jak jsem psal tomu 03G neodpovídá tvar výstupu té kompresorové části a GT1720 je taky blbost, GT 1749V tam je, to vidím na té fotce, kup si brejle![]()
Cau opisoval to kamos