Ahoj, z STK mne vyhodili ,protože jsem měl na provozní brzdě brzdový účinek větší než 30 procent na zadní nápravě. Parkovací brzda o.k.
Brzdy jsem rozdělal , váleček pěkně chodí a neteče vše suché samostavy také v pohodě. Nalil jsem novou kapalinu , vše složil a odvzdušnil, ale bez efektu. I při naplno sešlápnutém pedálu se kolo úplně nezablokuje, ale pouze přibržďuje.
Nemáte někdo podobnou zkušenost co by to mohlo být. Hlavní brzdový válec je o.k.
Předem díky za každou radu.
DAEWOO MATIZ 1.0i problém s brzdami
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
DAEWOO MATIZ 1.0i problém s brzdami
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
ma to zatezak na zadku? jestli ne tak proste komplet zadek novej a je pokoj, stoji to par supu a bude to makat, tohodle prcani jsem si driv uzil dost a je to k hovnu, proste pakny unaveny a hotovson
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zátěžák to nemá, pakny zánovní, samostavy, válečky i bubny v pohodě.Problém je v hydraulice,a sice že není na zadním pravém kole dostatečný tlak.Typoval bych to spíše na rozdělovací kostku,ale je to jenom typ.romanespana píše:ma to zatezak na zadku? jestli ne tak proste komplet zadek novej a je pokoj, stoji to par supu a bude to makat, tohodle prcani jsem si driv uzil dost a je to k hovnu, proste pakny unaveny a hotovson
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF
-
- Sběrač informací
Projeď se s autem a při sešláplém plynu při jízdě auto přibržďuj až to bude trochu smrdět.Brzdy si sednou.Měl jsem to taky tak,také mně vyhodili z STK.Toto dělá kdyz se málo brzdí a sem tam se na to pořádně nešlápne,utvoří se tam prach a pakto blbne,obyčejně to dělá když z Matesem jezdí ženská.
Jo a po této procedůře jsem jel na STK a brzdy byly v 5% 

Hyundai Tucson 2,0 crdi 103KW
Octavia 1,8T 110 KW
Toyota Yaris 1,0 VVT
Toyota Aygo 1.0
Daewoo Matiz 0,8
Velorex 16/350
Octavia 1,8T 110 KW
Toyota Yaris 1,0 VVT
Toyota Aygo 1.0
Daewoo Matiz 0,8
Velorex 16/350
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
díky za typVelous píše:Projeď se s autem a při sešláplém plynu při jízdě auto přibržďuj až to bude trochu smrdět.Brzdy si sednou.Měl jsem to taky tak,také mně vyhodili z STK.Toto dělá kdyz se málo brzdí a sem tam se na to pořádně nešlápne,utvoří se tam prach a pakto blbne,obyčejně to dělá když z Matesem jezdí ženská.Jo a po této procedůře jsem jel na STK a brzdy byly v 5%
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF