Mám dojem že už ani neexistují. Vyrostl jsem v době kdy Makepeasová byla nejkrásnější babou planety a dneska aby nějakou takovou člověk jen těžko pohledal.
Makepeace:

abba:

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tohle je velká pravda, jen být pořád v lihu během života nejde. Ale je fakt, že zhýčkané krasavice jsou kolikrát k ničemu, zatímco "utajené požitkářky" běžného až poloodpudivého zjevu jsou v neustálém očekávání a oplývají vděčností ..Ale také je kolikrát pravda, že krasavice vlastně často abstinuje, protože okolní kolíci si říkají, ta nedá , ta už je zadaná apod. Zažil jsem, když jedna krasavice poté povídá, to je dost, že jsi se rozhoupal, čuměli jste na mě a pořád nic. Už mě to nakrucování před vámi přestávalo bavit...Tomas6 píše:Není škaredých bab.Jen bývá málo gořalky.A za škaredým ksichtem se pěkná frnda skrývá.
Typickej příklad krasavice. Ještě ti za to vynadá. Jinak souhlas, chtěl sem napsat něco podobnýho.jericho-3 píše: Zažil jsem, když jedna krasavice poté povídá, to je dost, že jsi se rozhoupal, čuměli jste na mě a pořád nic. Už mě to nakrucování před vámi přestávalo bavit...