mikrospínač zámku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mikrospínač zámku
Dobrý den chci se zeptat dá se na jedničkovém superbu vyměnit mikrospínač zámku tak jako třeba na octavce nebo na fabii a pokud ano kde se da sehnat prolezl jsem hromadu E-shopu ale všude mají jen na octu a fabku...začaly mě zlobit dveře řidiče neukazují že jsou otevřené na maxíku už se mi i podařilo zabouchnout klíče v autě kdy se to samo zamknulo...
-
slovacek.milos
- Aktivista
na supa přeci pasuje zámek z jakékoliv kokty,
se mrkni kolik stojí mikro + poštovné a celý zámek z čajny, předělat ten zámek není žádná hitparáda,
potřeba spešl torx, vydělat okno i stahovačku, zámek na klíč, pak něco zapomeneš a budeš to předělávat, je to někdy na vystříknutí,
navíc vůbec nevíš jestli blbne mikrosínač, zelenina, studenák, nebo vychozený silon,
se mrkni kolik stojí mikro + poštovné a celý zámek z čajny, předělat ten zámek není žádná hitparáda,
potřeba spešl torx, vydělat okno i stahovačku, zámek na klíč, pak něco zapomeneš a budeš to předělávat, je to někdy na vystříknutí,
navíc vůbec nevíš jestli blbne mikrosínač, zelenina, studenák, nebo vychozený silon,
-
artopservis
- Přispěvovatel
Já měnil mikrospínač u řidiče a spolujezdce (nejvíce používané dveře), pro někoho kdo už vytahoval zámek ze dveří, to je práce na 25 min.
U mikrospínače se mění většinou jen horní díl, ten čudlík se prostě ochodí. Já měl na jedněch dvěří smůlu, že byl celý mikrospínač vadný, takže se musel starý odstřihnout a nový napájet, takže to trvalo o 5min déle.
Podle mě lepší než kupovat origo za 2000 nebo použitý kde člověk nemá jistotu, jak dlouho bude fungovat nebo čínu za 700.
Kupoval jsem zde http://www.tme.eu/cz/details/v4nct7/kon ... 664f2247bc
U mikrospínače se mění většinou jen horní díl, ten čudlík se prostě ochodí. Já měl na jedněch dvěří smůlu, že byl celý mikrospínač vadný, takže se musel starý odstřihnout a nový napájet, takže to trvalo o 5min déle.
Podle mě lepší než kupovat origo za 2000 nebo použitý kde člověk nemá jistotu, jak dlouho bude fungovat nebo čínu za 700.
Kupoval jsem zde http://www.tme.eu/cz/details/v4nct7/kon ... 664f2247bc
-
slovacek.milos
- Aktivista