Sedačky Recaro-Top Sport Seat 1M,recaro Golf IV do Octavia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sedačky Recaro-Top Sport Seat 1M,recaro Golf IV do Octavia I
Jdou tyto sedačky bez úprav namontovat do OI?Jsou konektory výhřevu,airbagu,indikace zapnutí bez. pásu a mechanismus posuvu naprosto stejné?Jaké máte zkušenosti a které by jste doporučili?
Octavia ASZ
- Dawee
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Lyžiny sedí, to je jasný.
Já dával Recaro do Leona, konektor airbagu jsem musel přepájet, nic jinýho sedačky neměly. Prodávám tady ty sedáky z Leona a mam k nim tedy konektory z Recar. Zase, konektor zapnutí pásů tam není.. Prostě jeden konektor, pokud není výhřev..
edit: ještě jsem musel dát dopředu do upevnění šrouby. Leon sedačky mají šrouby v sobě a dává se matka. Recara mají díky, musí se dát šroub. Ale to je prostě úprava/neúprava..
Já dával Recaro do Leona, konektor airbagu jsem musel přepájet, nic jinýho sedačky neměly. Prodávám tady ty sedáky z Leona a mam k nim tedy konektory z Recar. Zase, konektor zapnutí pásů tam není.. Prostě jeden konektor, pokud není výhřev..
edit: ještě jsem musel dát dopředu do upevnění šrouby. Leon sedačky mají šrouby v sobě a dává se matka. Recara mají díky, musí se dát šroub. Ale to je prostě úprava/neúprava..