první start
Moderátoři: šulda, Moderátoři
první start
tak jsme dneska konečně nakopli poprvé novej motor. zatim to vypadá, že je všechno OK, takže bych chtěl moc poděkovat všem, kteří se na projektu podíleli ať už aktivně nebo mnohdy jen cenou radou.

- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Do motoru. Scream řekl, že to nechá odbrzdit s tímto sacím potrubím které tam teď je a když bude seriové 96kw tak i se seriovým. Jsem zvědavý jestli tam nějaký rozdíl bude.BH motor píše:sanie do turba ci do motora. ak do motora tak by to malozhodit troska dymivost hore. vykonovo to bude asi to isteBugs.Bunny píše:Jsem ho slyšel jak vrčel.Hodně by mne zajímalo, jestli to sání něčemu pomůže.
BH: no to doufám:-) no hadice neni asi idealni. nejradeji bych to udelal z laminátu, jako postupnou redukci z prumeru 100 až na těch 60 co je na turbu, ale jeste mě nenapadlo z čeho bych udělal formu, kdyz to je tamk blbej tvar, kterej je jestě samej oblouk.
Bugs: no na vstřikování čehosi do sání by to mohlo byt ok. Když bude co, tak to rad odbrzdim.
Sting: chtěl sem to co nejpružnější. Jsou to silikonový hadice do 3 bar, tak by snad neměl být problém. na straně u spolujezdce je dlouhá hadice, ale to proto, že 60mm trubka je tak akorat co se vejde mezi kastly a plastovej kryt rozvodů. Když sem na golfu mel predtim tuhle část kovovou, dělalo to problémy. jedině na to udělat ještě nějakej oplet, at se to tak nenafukuje. ale z čeho.
Bugs: no na vstřikování čehosi do sání by to mohlo byt ok. Když bude co, tak to rad odbrzdim.
Sting: chtěl sem to co nejpružnější. Jsou to silikonový hadice do 3 bar, tak by snad neměl být problém. na straně u spolujezdce je dlouhá hadice, ale to proto, že 60mm trubka je tak akorat co se vejde mezi kastly a plastovej kryt rozvodů. Když sem na golfu mel predtim tuhle část kovovou, dělalo to problémy. jedině na to udělat ještě nějakej oplet, at se to tak nenafukuje. ale z čeho.
-
Ondřej Krákora
- Přispěvovatel