první start

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
scream
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

první start

Příspěvek od scream »

tak jsme dneska konečně nakopli poprvé novej motor. zatim to vypadá, že je všechno OK, takže bych chtěl moc poděkovat všem, kteří se na projektu podíleli ať už aktivně nebo mnohdy jen cenou radou.Obrázek
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

nebodaj. a vymen tu saciu ruru. aby si to nepomylili s digestorom v kuchyni (LOL) (LOL) (LOL) . Inac pohoda a asi to bude aj dobre slapat vzhladom na to ze je tam pouzite to co tam je.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Jsem ho slyšel jak vrčel. (noteeth) Hodně by mne zajímalo, jestli to sání něčemu pomůže.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Bugs.Bunny píše:Jsem ho slyšel jak vrčel. (noteeth) Hodně by mne zajímalo, jestli to sání něčemu pomůže.
sanie do turba ci do motora. ak do motora tak by to malozhodit troska dymivost hore. vykonovo to bude asi to iste
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

BH motor píše:
Bugs.Bunny píše:Jsem ho slyšel jak vrčel. (noteeth) Hodně by mne zajímalo, jestli to sání něčemu pomůže.
sanie do turba ci do motora. ak do motora tak by to malozhodit troska dymivost hore. vykonovo to bude asi to iste
Do motoru. Scream řekl, že to nechá odbrzdit s tímto sacím potrubím které tam teď je a když bude seriové 96kw tak i se seriovým. Jsem zvědavý jestli tam nějaký rozdíl bude.
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

AK Ti mozem pomoct tak hadice sa mozu pouzivat iba minimalne a to iba ako spojovacie cleny na trubkach. Použi trubky nie hadice!! Bude sa TI to extremne nafukovat.
...to be or not to be... - faster
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

BH: no to doufám:-) no hadice neni asi idealni. nejradeji bych to udelal z laminátu, jako postupnou redukci z prumeru 100 až na těch 60 co je na turbu, ale jeste mě nenapadlo z čeho bych udělal formu, kdyz to je tamk blbej tvar, kterej je jestě samej oblouk.

Bugs: no na vstřikování čehosi do sání by to mohlo byt ok. Když bude co, tak to rad odbrzdim.

Sting: chtěl sem to co nejpružnější. Jsou to silikonový hadice do 3 bar, tak by snad neměl být problém. na straně u spolujezdce je dlouhá hadice, ale to proto, že 60mm trubka je tak akorat co se vejde mezi kastly a plastovej kryt rozvodů. Když sem na golfu mel predtim tuhle část kovovou, dělalo to problémy. jedině na to udělat ještě nějakej oplet, at se to tak nenafukuje. ale z čeho.
Ondřej Krákora
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondřej Krákora »

Sem mislel že staviš PDčko?
G2 TDI
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

nee. klasiku. PD jen písty a ojnice atd...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“