Asi budu muset koupit něco co vysaje bordel v dílně, ve sklepě,v autě....
ideálně něco bez sáčku a podobně. Ale vůbec se v tom nevyznám a nějak se mi ani moc nepovedlo dohledat co by to mělo/mohlo/nemělo umět :-/
Cena tak max 5000.... lépe méně
Máte prosím nějaký tip? díky
Naposledy upravil(a) Vici dne 11 čer 2015, 13:25, celkem upraveno 1 x.
sáček má nějakej látkovej, ale při vysávání vody se mění za takovej plechovej koš. asi jde teda fungovat pořád i bez něj, ale mám sáčky radši. chtěl jsem sáčkový i domů.
mám Kärcher, řadu nevím, ale paráda, když jsem stavěl barák, co ten spolykal omítky, prachu ze sádroše atd., teď to mám na auto, občas něco v garáži nebo tak, je to samozřejmě o ceně ale za 5tis to už bude dělo
Jojo a je to lepsi myslim,kolikrat kdyz je to plny ten bezsackovej a otevres to tak ti kilo bordelu vypadne ns zem...
Mame na dilne takovej Protool a uz bych to nechtel
Do pětky chválili vysavač co prodává lidl.Jestli má sáčky netuším.
Ale jestli chceš POŘÁDNÝ vysavač tak přidej a kup tento. METABO ASR 2025
Máme ho v práci.Půjčuju si ho i domů a co na stavbě navysával.Bráváme si ho i na jádrové vrtání a není problém za šichtu vysát 200-300 litrů vody.Funguje pořád stejně dobře.
Doma mám vysavač KÄRCHER MV4 a dobrý. Zvládá mokro-suchý vysávání, ale vodu jsem ještě nevysával. Jemnej bordel (popel) hrnu do pytlíku, ostatní volně do nádoby a pak jen vypláchnout a vytřít hadrem
Na vysavač lze dokoupit i prodlužovací sací hadice - není problém vysávat schodiště např. (7m hadice neurazí) .