dymenie na volnobehu 2.0TDi BPW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
dymenie na volnobehu 2.0TDi BPW
Zdravim potreboval by som pomoc pri rieseni problemu s tymto motorm... vykon je ok olej nezerie a voda sa nestraca ale stale to dymi na volnobehu ked je zohriaty tak menej ... prosim o radu alebo pripadne odkazy na podobnu problematiku ...
-
- Aktivista
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Aktivista
-
- Nováček
-
- Aktivista
-
- Nováček
a co bude najlepsie riesenie ak to je dpf...mam zohnat novy alebo to dat osetrit niekomu cez diagnostiku?
mne to pripada akoby sa spustala stale regeneracia... prejdem 10km zastavim a zachvilku mraky bieleho dymu a vydymi a ok prejdem zas a nic ... proste ako sa tomu zachce ked zastavim na volnobehu zahuli ...
mne to pripada akoby sa spustala stale regeneracia... prejdem 10km zastavim a zachvilku mraky bieleho dymu a vydymi a ok prejdem zas a nic ... proste ako sa tomu zachce ked zastavim na volnobehu zahuli ...
nemuzu souhlasit, znam mraky aut s vykuchanym filtrem a pokud je vse softem osetreno zadne z nich na volnobeh nekouri a nevidim duvod taky proc by melo.
Sam doma jedno mam a krom smradu, kour zadny.
Zacal bych kontrolou vstrikovacu.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
-
- Aktivista
taky si myslím že to je hovadinachipmann píše:Jelikoz je soucast dpf i klasicky pred katalizator tak to proste zacne hulit
bohužel odstraněný dpf mám za sebou jen jeden,
nahrazený je emulátorem, naskočil výkon kouřivost žádná ,nejsem v tom žádný borec abych mohl rozdávat rozumy,
vyčistěných mám za sebou povíc, OK

Hmm uz aby konecne.nastala doba kdy vymlacovani DPF a katu bylo poradne postihovano ono je zazitek jet za takovym autem opravdu velky......Fulltank píše:nemuzu souhlasit, znam mraky aut s vykuchanym filtrem a pokud je vse softem osetreno zadne z nich na volnobeh nekouri a nevidim duvod taky proc by melo.

OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3