Vyplach motoru common rail

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ladulel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vyplach motoru common rail

Příspěvek od ladulel »

Vyzkoušel už někdo tento produkt?  http://www.tec-2000.eu/olej/tec2000-engine-flush.html
Od nás kluk to dal před výměnou oleje do passata a dost si to chválí.
Chtěl bych to nalít do Octavie CR, ale mám jisté obavy, aby jsem něco nepokazil...
Octávia II Rs facelift rv. 2011. CEGA...
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

píčovina
ladulel
Přispěvovatel

Příspěvek od ladulel »

Woko_O píše:píčovina
Jako to tam nalejt, nebo že se nic nestane?
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

celkově.. spíš jenom marketing. Když to něco udělá tak to zasere koš ve vaně nebo to něco někde ucpe. Složky pro čištění jsou už v oleji samotným, takže pokud se mění pravidelně, netřeba tam lejt podobný blbosti..
tanner540i
Sběrač informací

Příspěvek od tanner540i »

Co si chválil? Jako že to před tím nemazalo a potom jo? :) Nedokážu si představit, co se mohlo objektivně zlepšit a jestli se motor propláchne od usazenin bez rozborky nezjistíš - navíc nevím, jestli je to zrovna pozitivní...
ladulel
Přispěvovatel

Příspěvek od ladulel »

Přestal klepat hydroštel a celkově se motor sklidnil. A jede to prý o hodně lépe.
Nalil to teda do B5 1.8, 20V.
tanner540i
Sběrač informací

Příspěvek od tanner540i »

Klepat hydroštel mohl i novým olejem, sklidnit taky. Ale samozřejmě tomu hydru mohl proplach pomoci.. Ale určitě díky proplachu, ani novému oleji nejede lépe - to je přesně ta neobjektivnost, pouze placebo....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Woko_O píše:celkově.. spíš jenom marketing. Když to něco udělá tak to zasere koš ve vaně nebo to něco někde ucpe. Složky pro čištění jsou už v oleji samotným, takže pokud se mění pravidelně, netřeba tam lejt podobný blbosti..
Patrně to není jen pro číštění.... A ucpání síta měli na triku majitelé, kteří si koupili třeba přípravek Keramic a nepřečetli si návod. Já na přání majitelů aplikuji Slick nebo Keramic a ůčinek je přesvědčivý...Ale každý má svůj názor, já nevěřící Tomáš jsem k tomuto názoru dospěl nespochybnitelnou změnou chodu motoru. Ale s tímhle zkušenost nemám...A zajímalo by mne, co to vlastně je.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“