O1 + BL HF z F2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 + BL HF z F2
Snažím se zprovoznit bluetooth handsfree sadu z dvojkové fábie (5J0065729B) v jedničkové octavii.
Rád bych rozchodil ovládání HF z MF volantu a maxidot.
Vaša zkoušel připojit jednotku, diagnostikou ji viděl, ale jednotka se nenastartovala - nebyla vidět žádné BL zařízení.
Jestli někdo víte poraďte, případně přijedu a za prachy na dřevo si to u vás nechám udělat. Díky
Rád bych rozchodil ovládání HF z MF volantu a maxidot.
Vaša zkoušel připojit jednotku, diagnostikou ji viděl, ale jednotka se nenastartovala - nebyla vidět žádné BL zařízení.
Jestli někdo víte poraďte, případně přijedu a za prachy na dřevo si to u vás nechám udělat. Díky
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Ne srandu si nedělám jen říkám že jde všechno jen malý děti se musí vodit ale když už jsme u toho tak když něco scháníš človětk ti napíše cenu a ty nemáš ani trochu slušnosti napsat děkuju sehnal jsem si jinde nebo levněji rozhýbej si to výzkumem u mě to chodí včetně digi TV a HF je pecka 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Hele k jednotce, za to se omlouvám, víc napíšu do SZ, to sem fakt nepatří. Piš prosím k tématu.
K ostatnímu si zřejmě nepochopil pointu. Kdybych nepotřeboval povodit za ručičku nezakládám toto téma. Nejsem od fochu a hledám někoho kdo poradí, nebo kdo mi to udělá.
Zadarmo to nechci ani v jednom, ani v druhém případě. Tato nabídka platí i pro tebe.
Pokud víš, domluv se nejlépe přímo s Vašou. Dělal mi na autě všechno a mám to k němu kousek. Tobě zaplatím know-how a jemu práci.
Případě můžu přijet za tebou a můžeš to skompletovat sám, klidně i s použitím svojí HF jednotky...
K ostatnímu si zřejmě nepochopil pointu. Kdybych nepotřeboval povodit za ručičku nezakládám toto téma. Nejsem od fochu a hledám někoho kdo poradí, nebo kdo mi to udělá.
Zadarmo to nechci ani v jednom, ani v druhém případě. Tato nabídka platí i pro tebe.
Pokud víš, domluv se nejlépe přímo s Vašou. Dělal mi na autě všechno a mám to k němu kousek. Tobě zaplatím know-how a jemu práci.
Případě můžu přijet za tebou a můžeš to skompletovat sám, klidně i s použitím svojí HF jednotky...
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Bohužel s "Navi DX C" modul 5J0065729B prostě fungovat nebude. Pokud to chcete zprovoznit, tak budete muset komplet vestavět jiné rádio, které tento modul podporuje. A to není zrovna levná legrace, je k tomu potřeba pár dalších komponent a stejně to s maxidotem komunikovat nebude.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

pár převodníků na can a ojebů a chodit by to mohlo ovšem upozorňuju že převodníky stály pomalu to co Columbus a HF dohromady!!!!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
No parrota mám 9100 + přes uniku rozchozenej MF volant. Na maxidot jsem nesehnal nikoho, kdo by uměl napojit. Existuje nějaké converso, nebo jak se to píše, ale na O1 nešlo.
Problém je, že ten parrot od začátku zlobí. Unika za určitých okolností chybně signalizuje hlasové vytáčení. Původně jsem to měl v autě se MP3 Symphony a blblo to jen občas - např. když se začala nachlazovat klima, nebo když jsem víc zesílil hudbu, tak to chytalo basy.
Teď po přestavbě tam mám navi dx a s ní stačí otočit klíčkem do zapalování a unika signalizuje jedno stisknutí tlačítka pro hl. vytáčení za druhým (pokud mám teda spárovaný mobil).
Problém je, že ten parrot od začátku zlobí. Unika za určitých okolností chybně signalizuje hlasové vytáčení. Původně jsem to měl v autě se MP3 Symphony a blblo to jen občas - např. když se začala nachlazovat klima, nebo když jsem víc zesílil hudbu, tak to chytalo basy.
Teď po přestavbě tam mám navi dx a s ní stačí otočit klíčkem do zapalování a unika signalizuje jedno stisknutí tlačítka pro hl. vytáčení za druhým (pokud mám teda spárovaný mobil).
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI