Zdravím,neřešil jste někdo přidání dálky na Octávii 3. Jedna dálka odešla a druhá funguje. Nikde to ve Vagu ani v Odisu nenůžu najít.
Ještě dodám že s tím přijeli z autorizáku (Škoda),tak mě neposílejte tam
Asi dobrej oddíl v tom autorizáku ... sice jsem to u O3 ještě neřešil, ale jen DO by oproti immo mělo bejt jednoduchý, někde v přizpůsobení v komfortce, popř. zkusit "starý triky" jako podržení klíče v zámku(popř. hned po zapnutí spínačky) a mačkání čudlů na novym DO (naposled u šestkovýho Golfa otázka cca 10vteřin bez učení i toho původního jako přes diag. )
Kdyžtak dej vědět, jak jsi to vyřešil.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hm tak nevím každopádně je děs že to v autorizáku neuměj
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Prý to přes Odise nejde,nevím zkoušel jsem to zatím jen přes Vaga,fakt je ze než se odis nastartuje a něco udělá, tak se mezi tím vyspiš.Až bude čas zkusím to. To že neumějí Octu 3 mě mě nezaráží, spíš mě zarazilo ze neuměli ani Supa 2 , nebo na Octe 1 spustili jízdní test ESP a pak nevěděli co s tím
tak to už je hodně smutný njn asi jen mění gumy a oleje a klasika jak se někdo něco naučí uteče za lepším...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower