VW LT 35 špatné starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW LT 35 špatné starty
Poslední tři dny co se trošku ochladilo v práci hůř startuje LT 35 (63kw).
Ráno startuje až napotřetí, jenom točí. Pokud nastartuje, z výfuku vyletí dým ( nejspíš nespálená nafta - došeda).
Čím by to mohlo teoreticky být?
Diagnostická zástrčka je tam asi z mercedesu kulatá, není klasické OBD, takže to nemám ani jak napíchnout (jedině asi přepinovat).
Ráno startuje až napotřetí, jenom točí. Pokud nastartuje, z výfuku vyletí dým ( nejspíš nespálená nafta - došeda).
Čím by to mohlo teoreticky být?
Diagnostická zástrčka je tam asi z mercedesu kulatá, není klasické OBD, takže to nemám ani jak napíchnout (jedině asi přepinovat).
Redukci by jste neměl mít problém sehnat třebas tu http://www.mtaplus.cz/redukce-adaptery- ... t-vag.html

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

tak pokud jsou tak nutne zhavicky, nechame zkontrolovat. byly delane pry nedavno, ale kdo vi jak na tom jsou zase. redukci navrhnu majiteli k zakoupeni, jinak by mi to jeden servisak prepinoval pro napojeni k diag.
mel jsem zato, ze by bez zhavicek auto startovalo sice hur, ale ne po dlouhych trech tocenich. tak doufam ze mate pravdu a bude to konina. i kdyz na tom aute je toho hur asi vicero
mel jsem zato, ze by bez zhavicek auto startovalo sice hur, ale ne po dlouhych trech tocenich. tak doufam ze mate pravdu a bude to konina. i kdyz na tom aute je toho hur asi vicero
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0