Zdravim,potreboval bych poradit jaky pouzit login kdyz mi nejde 12233.
Mam Seata Alhambru 2.0 TDi rok 2006
Nejde login motoru 12233
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chtel bych omezit egr a podivat se co tam je vsechno nastavene nebo v original hodnotach,protoze mam ted nove koupene auto a nikdo nerekne vse do detailu.proste rozjedu jednotku motoru a tam dam login,zadam 12233 a napise to chybu.ze bych delal neco spatne?
jak jsem hledla,tak jsem nasel,ze ten login 12233 jede do roku 2006 a ja ho mam druhy mesic 2006,tak mozna v tom je hacek
jak jsem hledla,tak jsem nasel,ze ten login 12233 jede do roku 2006 a ja ho mam druhy mesic 2006,tak mozna v tom je hacek
a tak vlastne co mam delat kdyz bych mel zrovna tu jednotku?da se to udelat nejak jinak?popripade kde zjistim ten kod,abych to mohl vyzkouset?nebo musim nekam kdo tomu rozumi vic?
mam nejaky kod na klickach,ale zkousel jsem ho s nulou a nesel,tak ho zkusti bez nul?jinak mam aj vag tacho,tak nepujde to treba tim vycist?jsem cetl,ze to komuniku jenak s immo
mam nejaky kod na klickach,ale zkousel jsem ho s nulou a nesel,tak ho zkusti bez nul?jinak mam aj vag tacho,tak nepujde to treba tim vycist?jsem cetl,ze to komuniku jenak s immo