1Z vaří, těsnění hlava rozvody vse udelano stale vaří.......
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1Z vaří, těsnění hlava rozvody vse udelano stale vaří.......
Zdravím, auto vařilo, vyměnil se termostat, pumpa, vše ok.. tak se udělalo těsnění, bylo nejspíše na prvním válci fouklé... vše se dalo dohromady ale opět má tendenci vařit a tlakuje do expanzky........... nějaký nápady ? sem zoufalej..
Naposledy upravil(a) eXi dne 28 říj 2015, 19:07, celkem upraveno 2 x.
-
- Přispěvovatel
Je to asi jako s tím tvrdým pérem..někdy ano, někdy ne..eXi píše:v to se modlím ale to se moc nestává že...

Zažil jsem tyhle pumpy, že vrtulka se tam mrdlala tak, že si člověk říkal, jak to že ta pumpa neteče..Nebo byl kavitací tak vydraný obal, že pumpa měla mmoho "škodlivého prostoru" okolo, že nevytvořila potřebný tlak..
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 23 říj 2015, 11:53, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
je mimo ale je lepší je hodit dolů a sundat si kolo olejového čerpadla
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To je právě úhel pohledu, je to jak píše Ladas, ale stalo se mi, že když jsem pumpu vyndal, tak jsem kouknul do díry a musel vyměnit i ten protikus..Takže tam, kde je dobrý přístup k vyndání alternátoru a pumpa se hodně m.dá, je lepší ji vyndat celou a rozvody nechat být..Je to loterie.. 

nepropadat panice...