Jaké trysky?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaké trysky?
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat mám VW golv IV,1.9TDi 66KW, ALH,r.v.98. Vstřiky ještě na tomhle motoru nebyli nejspíš meněni a chtěl bych tam dát nový a hned s nima zvednout výkon a přitom pokud možno zachovat spotřebu a o kolik by se eventuelně zvýšil výkon. Tak bych vědět Váš názor a skušenosti. Jaký tam mám dát: POWERPLUS502, POWERPLUS520, SPRINT502, SPRINT520, SPRINT764 ? Díky
Před cca 2 týdny jsem si nechal u Humla v Brně namontovat do Okty 66kW r.v.2004, najeto 135t km Sprint 764 a po ujetí 1500km mám následující poznatky - auto je daleko pružnější a živější, změna výkonu je opravdu poznat. Předtím jsem tam měl nějaký údajně škodovácký čip, v nízkých točkách byl velký krouťák, ale ve vyšších to bylo úplně zdechlé. Teď po výměně trysek a se sériovým čipem jde auto pěkně za plynem v celém spektru otáček. Průměrná spotřeba při stejném stylu jízdy klesla z 5.0 na 4.7l/100km. Jediný nedostatek co jsem zaznamenal, je nesprávné měření okamžité/průměrné spotřeby, ŘJ holt výměnu nepoznala a tvrdí že jezdím za 3.5l/100km 

tak si to nech sestelovat ne ? ten pocitac jde nastavit na spravnou hodnotu...jardax píše:Před cca 2 týdny jsem si nechal u Humla v Brně namontovat do Okty 66kW r.v.2004, najeto 135t km Sprint 764 a po ujetí 1500km mám následující poznatky - auto je daleko pružnější a živější, změna výkonu je opravdu poznat. Předtím jsem tam měl nějaký údajně škodovácký čip, v nízkých točkách byl velký krouťák, ale ve vyšších to bylo úplně zdechlé. Teď po výměně trysek a se sériovým čipem jde auto pěkně za plynem v celém spektru otáček. Průměrná spotřeba při stejném stylu jízdy klesla z 5.0 na 4.7l/100km. Jediný nedostatek co jsem zaznamenal, je nesprávné měření okamžité/průměrné spotřeby, ŘJ holt výměnu nepoznala a tvrdí že jezdím za 3.5l/100km
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
o tolko az nie. treba tam nastavit offset v rj a potom ti to pojdeflekyc píše:tak si to nech sestelovat ne ? ten pocitac jde nastavit na spravnou hodnotu...jardax píše:Před cca 2 týdny jsem si nechal u Humla v Brně namontovat do Okty 66kW r.v.2004, najeto 135t km Sprint 764 a po ujetí 1500km mám následující poznatky - auto je daleko pružnější a živější, změna výkonu je opravdu poznat. Předtím jsem tam měl nějaký údajně škodovácký čip, v nízkých točkách byl velký krouťák, ale ve vyšších to bylo úplně zdechlé. Teď po výměně trysek a se sériovým čipem jde auto pěkně za plynem v celém spektru otáček. Průměrná spotřeba při stejném stylu jízdy klesla z 5.0 na 4.7l/100km. Jediný nedostatek co jsem zaznamenal, je nesprávné měření okamžité/průměrné spotřeby, ŘJ holt výměnu nepoznala a tvrdí že jezdím za 3.5l/100km
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
..a jak ? Ptal sem se Reeshy aby me upravil spotrebu na MaxiDotu a pry neumiBH motor píše:o tolko az nie. treba tam nastavit offset v rj a potom ti to pojdeflekyc píše:tak si to nech sestelovat ne ? ten pocitac jde nastavit na spravnou hodnotu...jardax píše:Před cca 2 týdny jsem si nechal u Humla v Brně namontovat do Okty 66kW r.v.2004, najeto 135t km Sprint 764 a po ujetí 1500km mám následující poznatky - auto je daleko pružnější a živější, změna výkonu je opravdu poznat. Předtím jsem tam měl nějaký údajně škodovácký čip, v nízkých točkách byl velký krouťák, ale ve vyšších to bylo úplně zdechlé. Teď po výměně trysek a se sériovým čipem jde auto pěkně za plynem v celém spektru otáček. Průměrná spotřeba při stejném stylu jízdy klesla z 5.0 na 4.7l/100km. Jediný nedostatek co jsem zaznamenal, je nesprávné měření okamžité/průměrné spotřeby, ŘJ holt výměnu nepoznala a tvrdí že jezdím za 3.5l/100km

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

RE: Chcete jezdit na vzduch ci co ? Mas nafrak ne tak ti to pojede max za 8L a ne za 15L jako u benzinu tak tohle bych neresil....Pokud budes jezdit stejne jako se seriovkou tak zustane spotreba ahodna, ne li nizzsii..-davej píše:Ty Powerplus 764 jsou taky kapánek dražší 8284KčKdyž bych je tam dal tak bych měl výkon ještě vetší a spotřebu při normální jizdě ještě menší???

JasteR píše:RE: Chcete jezdit na vzduch ci co ? Mas naftak ne? tak ti to pojede max za 8L a ne za 15L jako u benzinu tak tohle bych neresil....Pokud budes jezdit stejne jako se seriovkou, tak zustane spotreba sahodna, ne li nizzsii..-davej píše:Ty Powerplus 764 jsou taky kapánek dražší 8284KčKdyž bych je tam dal tak bych měl výkon ještě vetší a spotřebu při normální jizdě ještě menší???