Kalibrace budíků

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DEETROID
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kalibrace budíků

Příspěvek od DEETROID »

Nechával jsem si asi před rokem u své octavie r.v. 2003 měmit již špatně ukazující maxidot za nový(takový ten oranžový). Chlápek, který to dělal vlastně musel sundat všechny ručičky u všech budíků, přeletovat maxidot a pak je tam zase nandat. Sám jsem pak po něm upravoval ukazatel vody, páč ukazoval víc. Za Boha jsem nemohl trefit 90 stupňů. No, ale povedlo se. Nicméně ukazatel rychlosti je určitě také špatně nastaven. Neví někdo jestli se dá někde nechat seřídit tachometr, aby to ukazovalo správně? Děkuji za rady.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Dá přesadit ručičku :-D
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

Ok, ale jak pak zjistím, že ukazuje dobře? Přesadím ručičku a pak?
misocko
Přispěvovatel

Příspěvek od misocko »

navigacia, a skoro dobre ukazuju aj tie meraciky v dedinach co ta upozornuju na prekrocenu rychlost :)
quadko
Přispěvovatel

Příspěvek od quadko »

Test akčných členov cez VAG, prvá hodnota ne 0, potom 100 a potom maximu a keď ti bude ukazovať dobre tak máš dobre nasadené
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

Tak navigace a radar v obci určitě spolehlivě neukazují. No a přes vag? Vůbec nevím co to je. Spoléhal jsem spíš na radu zda mi to zjistí v nějakým servisu nebo třeba jako na stk dělají tachograf.
octaviaagr
Přispěvovatel

Příspěvek od octaviaagr »

DEETROID píše:Tak navigace a radar v obci určitě spolehlivě neukazují. No a přes vag? Vůbec nevím co to je. Spoléhal jsem spíš na radu zda mi to zjistí v nějakým servisu nebo třeba jako na stk dělají tachograf.
vag - diagnostika nejspolehlivěji
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“