Chiptuning DTUK

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dadic
Nováček
Odpovědi: 0

Chiptuning DTUK

Příspěvek od dadic »

Zdravím, mám rs octaviu a chcel by som jej trosku pridať na výkone. Ohľadne toho by som mal nejaké otázky:
Pretože je ešte v zaruke tak nechcem šahať do riadiacej jednotky tak som pozeral po power boxoch. Je to správny smer???? Je ich dosť.
Na trafil som na tento: http://www.diesel-performance.co.uk/veh ... r-stage-2-(crd-t
Ma celkom zaujimave hodnoty ale nebude to už veľa pre motor a ostatne komponenty????Máte niekto skuseností s týmto výrobcom????

A ešte maju v ponuke aj toto:http://www.diesel-performance.co.uk/box ... .php?id=15
Predajca to strašne vychválil. A hlavne pedal box s powerboxom že je to neuveriteľná pecka.
Tak mi to príde že za nejakých 700 eur sa da ten výkon celkom slušne zvýšiť. Len či je to správna cesta tak to už neviem.

Inač DTUK je asi nemecký DTE.
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Spravna cesta to rozhodne neni. Pocti si tu na foru ako sa to robi a pak spekuluj. Tyto kokotiny nekupuj. Zajed na brzdu s upravou a mas to nejlepsi. To je porat dokola ty kokos. Experimenty s kouzelnymi krabickami, ktery dokazou jen oblbovat. Solidni upravce ti zmeri vykon a po domluve ti ho taky rozumne navysi. Cti...
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
dadic
Nováček

Příspěvek od dadic »

To maš pravdu nechať zmerať na brzde a potom upraviť by bolo asi najlepšie ale pokiaľ mi nepadne záruka čo je ešte 1,5 roka tak šahať do riadiacej jednotky nebudem.
Prečo sú power boxy na pikaču????
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Hledej tu na foru. Nicmene chapu tvoji zaruku, ale i tak je to zbytecny. Pokud se na tom neco podela, jako za po dobu zaruky nepodela, vysolis zbytecne baro lowe, stejne tak za garancku. Kdyby tam bylo neco spatne, tak bude svolavacka a tam nikdo nic takovyho hledat nebude. Vymeni v zaruce a valis. Takove ty zaruky je jen pozdimani lowaku od lidi
A o ty krabicce se doctes vsude jen negaci. Jo to picovina s par kondikama, ktera oblbuje ridi jednotku. S cipem a solidni upravou to nema vuvec nic spolecnyho...
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Jo a jinak mas zalohu origo softu, kterej ti tam tuner u ktryho si to nechal delat da z5...
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

bez možnosti zásahu do jednotky je programovatelnej powerbox jediná možná cesta (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
dadic
Nováček

Příspěvek od dadic »

No je mi jasné že box oblbuje jednotku. Ale škodi jej to nejako alebo motoru????
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Jarda S. píše:bez možnosti zásahu do jednotky je programovatelnej powerbox jediná možná cesta (hm)
Wow, nova informace.
To dadic: pocti si tu a nebo jinde o tomto bullschitu. Je toho vsude mraky. Je to k prdu...
Milda92
Přispěvovatel

Příspěvek od Milda92 »

Chápu tvé obavy z ztráty záruky po načipování ale většího lufta bych měl z nějaký univerzální krabičky.Která změní pár hodnot a vůbec ju nezajímá tak jako prof. upravce jestli se tím nezměnilo něco k horšímu.Trochu blbé přirovnáni ale doktor lidi taky neléči jedním univerzálním lékem a aniž by se na tebe podíval.Bud to nech serii a nebo kvalitně načipuj.
Wv golf IV egeneration ASZ+soft TDIfun 122kw@392nm-Prodáno
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
dadic
Nováček

Příspěvek od dadic »

A vedel by si mi doporucit nejakeho kvalitneho upravcu na slovensku alebo v cechach.
Poznam napriklad MTM ale 2000 eur sa mi zda byt vela za cip.
Alebo je to normalna cena za kvalitny tuning?Fakt neviem velmi sa nepohybujem v tejto oblasti.
Milda92
Přispěvovatel

Příspěvek od Milda92 »

MTM sice známá firma ale ta cena je přestřelená navic jestli MTM nepoužívá taky nějaké krabičky.Upravce bych doporučil bud Dieselpower nebo TDIfun toho budeš mít z slovenska určitě blíž,neříkám že jich v čr není víc ale proč zkoušet někoho jiného u kterého si nebudeš jistý výsledkem když tihle jsou už počtem upravených aut proveření. Z slovenska nevím ale Profitunner se mi zdá dobrá volba.
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

dadic píše:A vedel by si mi doporucit nejakeho kvalitneho upravcu na slovensku alebo v cechach.
Poznam napriklad MTM ale 2000 eur sa mi zda byt vela za cip.
Alebo je to normalna cena za kvalitny tuning?Fakt neviem velmi sa nepohybujem v tejto oblasti.
Jestli se ti zdá cena okolo 5ti tisíc s brzdou moc, tak se na to vys.r... (LOL)
dadic
Nováček

Příspěvek od dadic »

Nikde som nepisal ze sa mi zda 5000 vela za tuning. Moja hranica co som ochotny do toho dat je do 1000 eur co je asi 26 000 czk.
Milda92
Přispěvovatel

Příspěvek od Milda92 »

Normální cena za čip u těhle novějších aut co pozoruju je kolem 7500 kč což je pořád dobrá cena ovšem dát MTM 50 litru za to aby jejich rádoby šéf měl 10 tisic eur měsíčně bych se vyprd taky.
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

No ta jeho O3 RS to uz bude jednotka EDC 17 a tam udelat upravu uz neumi kazdy . Ale v ČR bych doporucil DP nebo TDI Fun , na SK zdejsiho clena Netopier , BH Motor a RB Digital , ti si jiste poradi a auto ti krasne naladi . Cena samozrejmne nebude 5tis , neni to EDC 15 , ale myslim ze cena kolem 17-18 tis bude pro tebe jeste prijatelna . A budes mit koser upravu , s grafem a vedomim ze motor nijak nenicis :)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“