Xenony Octavia 1 nesvietia ako by mali?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xenony Octavia 1 nesvietia ako by mali?
Zdravim,
kupil som fungel nove osramy do origo xenonov octavia 1 a prišlo sklamanie, tie svetla vobec nesvietia tak ako by mali xenony svietit, vecer nic nevidno, dakedy mam pocit ze ziarovkove co mam v druhej octavii svietia lepsie.
To je normalne u tychto xenonov alebo tam moze byt este daky zadrhel? vopred dakujem za rady páni!
kupil som fungel nove osramy do origo xenonov octavia 1 a prišlo sklamanie, tie svetla vobec nesvietia tak ako by mali xenony svietit, vecer nic nevidno, dakedy mam pocit ze ziarovkove co mam v druhej octavii svietia lepsie.
To je normalne u tychto xenonov alebo tam moze byt este daky zadrhel? vopred dakujem za rady páni!
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
sehnat nové parabolky.. ale to už nejde.. a nebo je poslat sem 
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Pokud můžeš mít světla dva týdny rozebraná tak bych poslal paraboly čoček na nové pokovení do Preciosy. Cena cca 600,- bez pošty. S novými výbojkami to musí svítit...
VW Passat 3BG AVF 4motion , Passat 3B AFN Syncro
Passat 3B AVG 4motion , Passat 3B/3BG AFN kripl
BMW e30 325i cabrio , BMW e24 635csi
Passat 3B AVG 4motion , Passat 3B/3BG AFN kripl
BMW e30 325i cabrio , BMW e24 635csi
Ono jak to postupně svítí mín, tak to pomalu ani nezaregistrujete. Ve stavu když jsem musel svítit v noci mlhovkama, abych něco viděl jsem to rozdělal a chrom vypálený, plast bohužel taky. Takže ani pokovení by nepomohlo, jedna parabola zkroucená, v druhé díra. Nakonec jsem koupil origo světlomety, je to pálka ale chci ještě nějaký čas jezdit, jinak autu nic neni. Svítí to výborně. Kupodivu i favorit svítil velmi dobře
Vydržely asi 10 let, nejspíš je oddělá denní svícení v létě protože se to asi neuchladí. Normálně se svítí za tmy nebo tak kdy je asi chladněji...
Uvažuji nad koupí nějakých solidních LED denních, ale nevím jestli se mi to vyplatí. 5 let paraboly vydrží a víc asi nemá cenu řešit.
Vydržely asi 10 let, nejspíš je oddělá denní svícení v létě protože se to asi neuchladí. Normálně se svítí za tmy nebo tak kdy je asi chladněji...
Uvažuji nad koupí nějakých solidních LED denních, ale nevím jestli se mi to vyplatí. 5 let paraboly vydrží a víc asi nemá cenu řešit.